М:тел на Мостарском сајму привреде: Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана

Компанија м:тел дио је 25. Сајма привреде у Мостару у оквиру којег ће до 20. априла представити најмодернија рјешења за пословне кориснике пред 800 излагача из више од 30 држава свијета.

Република Српска 16.04.2024 | 15:21
М:тел на Мостарском сајму привреде: Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана

Свечаном отварању овогодишњег Сајма присуствовала је и генерална директорка компаније м:тел Јелена Триван, која је поручила да је м:тел као дио Телеком Србија групе кључан партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана.

„Када желите сигурну и поуздану услугу, било да сте приватни или пословни корисник, први избор великог дела корисника у земљама регије у којима послујемо јесте управо м:тел, односно Телеком Србија.

Изузетно смо задовољни што као највећа српска инвестиција у БиХ бележимо успешне резултате из године у годину, и што корисницима можемо понудити најквалитетнију мрежу и решења која ће њихове бизнисе поставити на светски ниво“, рекла је Триван и подсјетила да је м:тел у 2023. години верификован као најбоља мрежа у БиХ од стране два међународна ревизора.

Генерална директорка компаније м:тел Јелена Триван посјетила је и Национални павиљон Србије, гдје је дочекала делегацију коју је предводио предсједник Србије Александар Вучић, а у оквиру којег је 26 компанија из различитих сектора представило своју понуду и могућности регионалног повезивања. 

Изложбену поставку компаније м:тел посјетили су Андреј Пленковић, премијер Хрватске која је и земља партнер овогодишњег сајма и Борјана Кришто, предсједавајућа Савјета министара Босне и Херцеговине који су се упознали са пословањем и резултатима м:тел-а.

ИЦТ рјешења по мјери вашег бизниса

У изложбеном дијелу компаније м:тел, који се налази у павиљону 2 Мостарског сајма, посјетиоци ће моћи погледати најновије уређаје водећих брендова телефона и друге опреме, те се кроз Б2Б сусрете упознати са ИЦТ рјешењима м:тел-а као и могућностима њихове имплементације у сопствене бизнисе.

„Фокус Б2Б сусрета са потенцијалним корисницима наших ИЦТ рјешења биће на Смарт хоме и буилдинг рјешењима која су намијењена првенствено инвеститорима који граде нове стамбене објекте и власницима стамбених простора као крајњим корисницима Смарт Хоме рјешења.

Радују нас разговори и са представницима локалних заједница којима можемо постати сигуран технолошки партнер кроз Смарт Цитy рјешења, која обједињују надзор комуналне инфраструктуре у једном граду“, рекао је Владимир Орловић, директор Сектора за аналитику и продају пословних рјешења компаније м:тел.

Мостарски сајам привреде по броју излагача и посјетилаца, најзначајнија је и највећа сајамска изложба у Босни и Херцеговини.

(ПР) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

+

16.04.2024 16:59

Браво. Поздрављам Вучића и све учеснике, по било ком основу на тој манифестацији. То је нешто најпозитивније у последњих 30 година. И Авио и привредне активности. Обичан човјек. Србин од Бања Луке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре +

17.04.2024 08:28

Поздравља и он тебе. Каже "победиће Србија", а оно убише Србе на Космету, слиједи пријем Косова у СЕ, затим резолуција о геноциду у Сребреници. Заиста импресивни резултати Додика и Вучића. И на крају ће обојица имати слоган "Изгубише Срби". Али најважније је освојити власт и красти овај наивни и тупави народ.

Name

Приједорчанин М.

16.04.2024 18:50

Јесу ли то ови ŝто ми сваки мјесец отимају 1км.без мог пристанка,лопине,и хвалите се како успјеŝно послујете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

17.04.2024 08:25

Не отимају само они већ у други оператери у БиХ. Сви су они лопови, а ова Триван је била главна у Демократској странци, жарила и палила, а наш Вучић језичару нааградио позицијом да више не лаје. И смирила се, музе ли музе.