M:tel na Mostarskom sajmu privrede: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Kompanija m:tel dio je 25. Sajma privrede u Mostaru u okviru kojeg će do 20. aprila predstaviti najmodernija rješenja za poslovne korisnike pred 800 izlagača iz više od 30 država svijeta.

Republika Srpska 16.04.2024 | 15:21
M:tel na Mostarskom sajmu privrede: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Svečanom otvaranju ovogodišnjeg Sajma prisustvovala je i generalna direktorka kompanije m:tel Jelena Trivan, koja je poručila da je m:tel kao dio Telekom Srbija grupe ključan partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana.

„Kada želite sigurnu i pouzdanu uslugu, bilo da ste privatni ili poslovni korisnik, prvi izbor velikog dela korisnika u zemljama regije u kojima poslujemo jeste upravo m:tel, odnosno Telekom Srbija.

Izuzetno smo zadovoljni što kao najveća srpska investicija u BiH beležimo uspešne rezultate iz godine u godinu, i što korisnicima možemo ponuditi najkvalitetniju mrežu i rešenja koja će njihove biznise postaviti na svetski nivo“, rekla je Trivan i podsjetila da je m:tel u 2023. godini verifikovan kao najbolja mreža u BiH od strane dva međunarodna revizora.

Generalna direktorka kompanije m:tel Jelena Trivan posjetila je i Nacionalni paviljon Srbije, gdje je dočekala delegaciju koju je predvodio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, a u okviru kojeg je 26 kompanija iz različitih sektora predstavilo svoju ponudu i mogućnosti regionalnog povezivanja. 

Izložbenu postavku kompanije m:tel posjetili su Andrej Plenković, premijer Hrvatske koja je i zemlja partner ovogodišnjeg sajma i Borjana Krišto, predsjedavajuća Savjeta ministara Bosne i Hercegovine koji su se upoznali sa poslovanjem i rezultatima m:tel-a.

ICT rješenja po mjeri vašeg biznisa

U izložbenom dijelu kompanije m:tel, koji se nalazi u paviljonu 2 Mostarskog sajma, posjetioci će moći pogledati najnovije uređaje vodećih brendova telefona i druge opreme, te se kroz B2B susrete upoznati sa ICT rješenjima m:tel-a kao i mogućnostima njihove implementacije u sopstvene biznise.

„Fokus B2B susreta sa potencijalnim korisnicima naših ICT rješenja biće na Smart home i building rješenjima koja su namijenjena prvenstveno investitorima koji grade nove stambene objekte i vlasnicima stambenih prostora kao krajnjim korisnicima Smart Home rješenja.

Raduju nas razgovori i sa predstavnicima lokalnih zajednica kojima možemo postati siguran tehnološki partner kroz Smart City rješenja, koja objedinjuju nadzor komunalne infrastrukture u jednom gradu“, rekao je Vladimir Orlović, direktor Sektora za analitiku i prodaju poslovnih rješenja kompanije m:tel.

Mostarski sajam privrede po broju izlagača i posjetilaca, najznačajnija je i najveća sajamska izložba u Bosni i Hercegovini.

(PR) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

+

16.04.2024 16:59

Bravo. Pozdravljam Vučića i sve učesnike, po bilo kom osnovu na toj manifestaciji. To je nešto najpozitivnije u poslednjih 30 godina. I Avio i privredne aktivnosti. Običan čovjek. Srbin od Banja Luke.

ODGOVORITE
Name

Re +

17.04.2024 08:28

Pozdravlja i on tebe. Kaže "pobediće Srbija", a ono ubiše Srbe na Kosmetu, slijedi prijem Kosova u SE, zatim rezolucija o genocidu u Srebrenici. Zaista impresivni rezultati Dodika i Vučića. I na kraju će obojica imati slogan "Izgubiše Srbi". Ali najvažnije je osvojiti vlast i krasti ovaj naivni i tupavi narod.

Name

Prijedorčanin M.

16.04.2024 18:50

Jesu li to ovi ŝto mi svaki mjesec otimaju 1km.bez mog pristanka,lopine,i hvalite se kako uspjeŝno poslujete.

ODGOVORITE
Name

Re

17.04.2024 08:25

Ne otimaju samo oni već u drugi operateri u BiH. Svi su oni lopovi, a ova Trivan je bila glavna u Demokratskoj stranci, žarila i palila, a naš Vučić jezičaru naagradio pozicijom da više ne laje. I smirila se, muze li muze.