Не смирују се страсти око песме!

Песма "Инфаркт душе", која је ових дана направила потпуни хаос на естради, никада није ни била написана за Дару Бубамару и поменутог Жељка Николића, већ за Сузану Јовановић, жену Саше Поповића и Тонија Цетинског, преноси Сцандал.

Забава 15.04.2024 | 18:32
Не смирују се страсти око песме!

Скандал због песме "Инфаркт душе" коју је снимио и Слоба Радановић, не престаје.

Композитор Горан Ратковић Рале данас је изјавио да је Дара Бубамара, која је отпевала песму "Инфаркт душе" с младим певачем Жељком Николићем, тај дует наплатила, а да нумеру уопште није купила.

Ратковић је у кратком интервјуу испрозивао Дару, али није крио ни да је та песма два пута продата, једном Жељку, а други пут Слоби Радановићу не објаснивши како је до тога дошло.

Песму, за коју је текст радила Марина Туцаковић, продала је управо она Дари и Жељку, а потом су Рале који је компоновао исту и Фута који је наследио права, направили уговор са Слобом Радановићем.

Sloba Radanović, Dara BubamaraФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Ово је прокоментарисала и Дара која је истакла да би Ралета и оне који су с њим учествовали у овоме, требало да буде срамота:

Срамота је шта раде, ем су покрали песму, ем наплатили дупло. Нанели су штету том дечку и на крају пљују. Измишљају приче, ја некоме отела... Логично је ко је кога молио. Праве маркетинг на конто мене. Марина Туцаковић није жива, а да ово види не би веровала. Она да може да проговори, да може да каже... Срам их било, срамота! - изјавила је Дара .

(курир.рс/информер)

Коментари / 0

Оставите коментар