Ne smiruju se strasti oko pesme!

Pesma "Infarkt duše", koja je ovih dana napravila potpuni haos na estradi, nikada nije ni bila napisana za Daru Bubamaru i pomenutog Željka Nikolića, već za Suzanu Jovanović, ženu Saše Popovića i Tonija Cetinskog, prenosi Scandal.

Zabava 15.04.2024 | 18:32
Ne smiruju se strasti oko pesme!

Skandal zbog pesme "Infarkt duše" koju je snimio i Sloba Radanović, ne prestaje.

Kompozitor Goran Ratković Rale danas je izjavio da je Dara Bubamara, koja je otpevala pesmu "Infarkt duše" s mladim pevačem Željkom Nikolićem, taj duet naplatila, a da numeru uopšte nije kupila.

Ratković je u kratkom intervjuu isprozivao Daru, ali nije krio ni da je ta pesma dva puta prodata, jednom Željku, a drugi put Slobi Radanoviću ne objasnivši kako je do toga došlo.

Pesmu, za koju je tekst radila Marina Tucaković, prodala je upravo ona Dari i Željku, a potom su Rale koji je komponovao istu i Futa koji je nasledio prava, napravili ugovor sa Slobom Radanovićem.

Sloba Radanović, Dara BubamaraFOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

Ovo je prokomentarisala i Dara koja je istakla da bi Raleta i one koji su s njim učestvovali u ovome, trebalo da bude sramota:

Sramota je šta rade, em su pokrali pesmu, em naplatili duplo. Naneli su štetu tom dečku i na kraju pljuju. Izmišljaju priče, ja nekome otela... Logično je ko je koga molio. Prave marketing na konto mene. Marina Tucaković nije živa, a da ovo vidi ne bi verovala. Ona da može da progovori, da može da kaže... Sram ih bilo, sramota! - izjavila je Dara .

(kurir.rs/informer)

Komentari / 0

Ostavite komentar