Ћерка милијардера убијенна у нападу у тржном центру

Ћерка аустралијског милијардера налази се међу жртвама нападача који је са ловачким ножем улетео у тржни центар на истоку Сиднеја!

Свијет 14.04.2024 | 22:54
Ћерка милијардера убијенна у нападу у тржном центру

Дони Синглтон (25) купила је према наводима локалних медија венчаницу прошле недеље и ускоро је требало да се уда за младића са којим је у вези још од средње школе. Девојка је већ почела да шаље позивнице вољенима и пријатељима, међутим, трагично је окончала живот кад ју је помахнитали Џоел Кочи (40) избо ножем у тржном центру Бонди.

Ешли Вајлди, вереник убијене девојке, који је иначе полицајац, језивом игром судбине дошао је у тржни центар да помогне колегама које су прве реаговале након масакра.

- Стигао је у Вестфилд у тренутку кад су полицајци схватили да је његова вереница једна од жртава - рекао је извор за Дејли телеграф.

Дони је једна од три ћерке аустралијског мултимилионера Џона Синглтона.

Радила је у аустралијској модној кући Вајт фокс бјутик као помоћник компаније за е-трговину.

- Дон је била слатка и љубазна особа која је имала цео живот пред собом. Била је заиста невероватна. Сви смо уништени овим губитком. Шаљемо саучешће њеном партнеру и породици Синглтон. Заувек ће бити запамћена као део наше породице - саопштила је компанија.

Кочи је према наводима локалних медија пре Дони Синглтон напао Ешли Гуд (38) и њену деветомесечну бебу. Гуд је преминула у болници док је њена ћеркица у тешком, али стабилном стању након што је преко ноћи била подвргнута хитној операцији. Трећа жртва напада је мајка двоје деце Џејд Јанг.

Полиција је након напада саопштила да су од шест убијених пет биле жене. Шеста жртва је био припадник обезбеђења. Још осам жена и два мушкарца су повређени током напада. Неки од њих се према последњим информацијама налазе у тешком стању.

Кочи је упао у тржни центар око 15.20 сати машући великим ловачким ножем након чега је јурио за посетиоцима. На снимцима постављеним на друштвеним мрежама види се како преплашени купци трче да побегну или се склањају у радње док се оглашавала сирена за евакуацију.

Инспекторка Ејми Скот, подсетимо, патролирала је у близини и прва је стигла у тржни центар након чега је упуцала нападача.

(Курир.рс/Дејли мејл/Пренео З.Ко) Фото: Принтсцреен/Фацебоок

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Милена

15.04.2024 10:43

Боље да је убио мене.У новцанику имам само јос 5 еура..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

15.04.2024 21:13

Огромна жалост и трагедија.

Name

Прасеци

15.04.2024 22:33

Ста мислите, да ли би дао све паре сад да му се врати кцерка? Новац, нароцито у Републици Смрдској не знаци апсолутно ниста…

ОДГОВОРИТЕ