Алиса Мутап осуђена на двије и по године затвора

Суд Босне и Херцеговине донио је правоснажну пресуду којом је Алиса Мутап Рамић, бивша дјевојка Џенана Мемића правоснажно осуђена на двије и по године затвора. Према овој одлуци Хасан Дуповац је ослобођен.

Босна и Херцеговина 05.04.2024 | 12:04
Алиса Мутап осуђена на двије и по године затвора

Суд Босне и Херцеговине донио је правоснажну пресуду којом је Алиса Мутап Рамић, бивша дјевојка Џенана Мемића, правоснажно осуђена на двије и по године затвора. Према овој одлуци Хасан Дуповац је ослобођен.

Ову информацију за портал Н1 потврдио Муриз Мемић, отац страдалог Џенана Мемића.

“Тачна је информација”, казао је Мемић.

На наше питање како ово коментира, Мемић је казао:

“Правосудна мафија је надјачала грађане. Судско вијеће је лудо. Ко је омогућио Алиси Мутап да шути него Хасан Дуповац. Ово је пораз. Катастрофа за правосуђе. Ово иде на част државним тужиоцима. Треба се сабрати у овим тренуцима. Човјек је све закухао…”, казао је кратко Мемић за Н1.

Подсјетимо, у другостепеном процесу Алиса Мутап Рамић и Хасан Дуповац су осуђени. Мутап на 2,5 године због давања лажног исказа, а Дуповац за злоупотребу положаја.

(Н1) Фото: Н1 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Поред оваквог правосудја

05.04.2024 12:26

Не преостаје ниста друго,него да народ узима правду у своје руке!Сигурно це бити висе закона,неги у судовима,који слузе криминалу,И коне треба укинути,под хитно!!!Тузиоце,скупа са судијама отказати,па на улицу,а,ми демо све слуцајеве рјесавати,ефикасно,праведније,него сто су они ресавали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да али

05.04.2024 14:24

Боље ишта него ништа. Дотична је издала искреног момка умјесто да те мамлазе смјесте идмах иза браве. Сад нек размишља

Name

Ре Да али

05.04.2024 16:58

Сад ће почети одгоде одласка у затвор, болест, мало дијете, посао и како то већ иде.

Name

Бошњаци своје

05.04.2024 13:11

...осуђују а ми своје пуштамо на слободу. Браво за њих. Свака им част. Бољи су у свему од нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коста

05.04.2024 16:36

Институције Републике Српске су заробљене од стране једног неодговорног лица тако да само можемо маштати о владавини права!

Name

Грађанин

05.04.2024 14:19

Жалосно је то све, убити младића и цијели апарат са преко сто људи умијешати у сјривање доказа и друга недјела, Бог ће им свима судити, а и грђани би се требали пробудиди, овако не иде више!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамбо

05.04.2024 14:22

Ово покварено створење је све закувало и мало је добила робије!Мислим да се хасан нетреба радовати ослобађајућој пресуди,бар по Муризовој причи!

ОДГОВОРИТЕ