Штрајк цариника затвара границе Грчке са сусједима

Саобраћај на граничним прелазима из Грчке ка сусједним земљама биће обустављен данас и сутра због 48-часовног штрајка грчких цариника.

Регион 02.04.2024 | 18:16
Штрајк цариника затвара границе Грчке са сусједима

Како македонски медији наводе, наводно до 4. априла нема уласка у Грчку, те су извори из Савеза цариника поручили грађанима који су планирају да отпутују у Грчку у ова два дана - да одложе путовање.

Због дводневног штрајка цариника очекује се потпуна обустава саобраћаја на граничним прелазима из и ка Грчкој за камионе и све врсте пошиљака, а исто ће важити и за аутомобиле.

Постоје изузеци за камионе који превозе пошиљке које се, због осјетљивости, морају одмах транспортовати, а за аутомобиле ако је ријеч о пацијентима који хитно одлазе на лијечење.

Једино што ће бити дозвољено је прелазак границе пјешице, мада се не искључује могућност да у случају стварања колоне аутомобила дође до повременог проласка, али на то би се, према наводима, чекало сатима.

Као што је наведено, гранични прелази Богородица, Евзони и Дојран затворени су због штрајка грчких цариника.

(Тањуг) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Неутрални

03.04.2024 02:29

...у вези пријема Косова у УН!? Па ми смо глуп народ који смао гледа религију као највећи степен братимљења... Ни Грци ни Руси немају толику љубав према вјери као ми! Мислило да ће да нас бране и воле јер смо православци!? Јадни ми, глупани! Нико не вјерује у Бога што воли, већ што је тако по инерцији научено. Грци и Руси не воле вјеру и зашто би? Попови су лопови од настанка цркве!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио Дјапа

06.04.2024 20:36

Подрска за Грцки пријатељски народ

ОДГОВОРИТЕ