Отац се огласио: "Желим да се Данка врати кући жива"

Милош Илић (30), отац нестале девојчице Данке Илић из Бора, дао је вечерас прву изјаву после нестанка своје ћерке у Бањском пољу прошлог уторка.

Србија 01.04.2024 | 23:09
Отац се огласио: "Желим да се Данка врати кући жива"

"Само желим да се моја ћерка врати кући жива и здрава! Полиција ради свој посао и ја њима верујем. Ми као породица ћемо се огласити када се све ово заврши", рекао је Данкин отац за “Блиц”.

Репортери "Блица" су испред зграде у Бору, у којој се тренутно налазе родитељи мале Данке Илић, на паркингу срели Данкину мајку Ивану и бабу. Мајка није желела да одговара на питања и заједно са бабом је ушла у зграду из које изашао отац Милош и дао кратку изјаву.

Отац и мајка нестале Данке Илић су минулих дана неколико пута саслушавани у полицији у оквиру истраге о околностима мистериозног нестанка своје ћерке. То, међутим, не значи да су осумњичени за било шта, нити да ће у будућности бити.

Интензиван ритам саслушања људи из најближег окружења нестале особе је уобичајен у овој фази случаја и често доводи и до тога да саслушаване личности у наставку буду у потпуности искључене ако се утврди да нису од интереса за даљи ток истраге.

(Блиц) Фото: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Перица

02.04.2024 07:47

Ђубрад су продала дијете

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало

02.04.2024 13:59

Само мало.по.гузи неко од њих мора да проговори. Слаба полиција.. Да је титина зандамерија.вец би били на голом отоку.Ста их мазе.