Бачена бомба у Теслићу: Двије особе повријеђене

Двије особе повријеђене су синоћ у Теслићу када је испред куће бачена ручна бомба због чега је осумњичен М.Ј. из Теслића који је у том приликом повријеђен као и Ј.С.

Република Српска 31.03.2024 | 13:23
Бачена бомба у Теслићу: Двије особе повријеђене

Наиме, службеници Полицијске управе Добој раде на документовању кривичних дјела изазивање опште опасности и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материје, те како су навели, држе под надзором повријеђену особа М.Ј. из Теслића за коју постоји основ сумње да је извршила наведена кривична дјела.

Ова особа се, како су навели, налази у болнчкој установи.

– Полицијској станици Теслић синоћ око 22.15 часова пријављено је да је особа М.Ј. активирала ручну бомбу испред породичне куће оштећеног на подручју општине Теслић. Том приликом су ова особа и особа Ј.С. са подручја општине Теслић задобила тјелесне повреде – наводе из полиције.
У току је рад по наведеном под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Добој, пишу Независне.

Прије напада бомбом у којем су синоћ повријеђена двојица младих Теслићана, они су се били вербално сукобили због чега је осумњичени М.Ј. (20) у ноћним сатима са бомбом дошао до куће оштећеног Ј.С. (25), потврђено је “Независним”.

Како сазнајемо, након свађе су се разишли, а Ј.С. је дошао кући, међутим, дошао је М.Ј. који је извадио ручну бомбу.

“Када је видио да М.Ј. има бомбу, Ј.С. се физички сукобио са њим у намјери да му отме, али је у том комешању извађен осигурач па су младићи успјели одбацили бомбу 10-15 метара даље и тако је експлодирала”, рекао је извор “Независних”.

У експлозији је Ј.С. задобио мање повреде и одмах је пуштен на кућно лијечење док је осумњичени М.С. задржан у добојској болници, али како сазнајемо није животно угрожен.

Из Полицијске управе Добој је саопшено да полицијски службеници раде на документовању кривичних дјела изазивање опште опасности и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материје.

Како су навели, држе под надзором повријеђену особу М.Ј. из Теслића за коју постоји основ сумње да је извршила наведена кривична дјела а која се налази у болнчкој установи.


(Независне / Фото: Независне)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ПРАВЕДНИ

31.03.2024 15:30

Судови це "по закону", поступити,као И до сада!!!Они све раде по правди,сато је Додик,И његова свита,на ослузењу пет дозивотних,за убиство Давида,И осталих неистомисљеника!!!Ми смо под окупацијом најозлогласеније банде,од постанка свијета,И док се не дигнемо у расцисцавање рацуна,с њима,зивота овдје нема!!!СТОП УБИЦАМА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Х2О

31.03.2024 16:23

Ово је изгледа тероризам, о чему су посланици паламудили у скупштини до 3 ујутро. Ипак су погодили тему, али зајебали се , нису очекивали овај расплет.

ОДГОВОРИТЕ