Враћају се поруке и позиви које је мајка брисала

Тужилаштво је наложило детаљно форензичко вјештачење телефона мајке нестале Данке.

Србија 30.03.2024 | 17:23
Враћају се поруке и позиви које је мајка брисала

Иако је вјештачењем мобилног телефона мајке Данке Илић, Иване, утврђено да су бројни позиви и поруке обрисани непосредно пред нестанак дјевојчице, то не значи да неће бити утврђено са ким је комуницирала, као и шта, јер полиција детаљно вјештачи њен мобилни телефон.

Како Блиц сазнаје, тужилаштво је с обзиром на то да је мајка Данке Илић, посљедња имала контакт са дјевојчицом, наложило детаљно вјештачење њеног телефона.

"Вратиће се све њене обрисане поруке", каже извор Блица.

Мајка Данке Илић, Ивана поново се јуче у полицијској станици у Бору саслушавала на околности нестанка кћерке.

Према информацијама полиција са њом пролази кроз сваку информацију која стигне до полиције у истрази нестанка њене кћерке.

Према незваничним сазнањима, полицији је у последња четири дана стигло много података кроз систем “Пронађи ме” и свака та информација мора бити провјерена у циљу проналаска Данке Илић.

Разговори које мајка обавља са полицијом и вјештачење њеног телефона не значе да је она осумњичена или окривљена за било шта већ је у питању уобичајен правац која може довести и до тога да мајка у потпуности буде елиминисана из даље истраге.

Два Специјалистичка тима за спасавање из рушевина из Београда и Новог Сада, Сектора за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова, јуче су детаљно претраживали терен око куће испред које је нестала Данка и открили су тунел дуг 4,5 километара.

(Блиц) Фото: Блиц

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Кккк

30.03.2024 19:19

Бозе. Чувај. Ову малу душу. Драга. Дјете. Недузно

ОДГОВОРИТЕ
Name

У не насељеном

30.03.2024 23:20

Подруцју да мајци нестане дједе испред носа које нема ни двије године (како казу тек у мају)....?!

Name

078

30.03.2024 21:21

Кад год погледам ово дивно, невино дјетешце, засузе ми очи. Боже, има ли те ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ало

30.03.2024 21:29

Ало полуцијо немој.да се брукас,узми те блентаве родитеље у зствор има да проговоре. Казу трудна,нека је,само зваљесу притиснити. Нема дјетета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мр

30.03.2024 23:19

Једно је сигурно мајка зна истину. Постоји ту неколико калкулација ал у свакој је она. Или је она несто урадила дјетету или је продала дјете и треца опција да је оставила дјецу да се играју док је била са неким иза куце па је дјете одлутало