Отац нестале Данке огласио се на Инстаграму

Отац нестале девојчице Данке Илић (2) из Бора, за којом се трага од уторка, огласио се на својом Инстаграм налогу.

Србија 29.03.2024 | 21:44
Отац нестале Данке огласио се на Инстаграму

Наиме, Милош Илић је објавио фотографију своје нестале ћерке, којој се траг изгубио пре четири дана, тачније у уторак око 13.45 часова, у месту Бањско поље, на имању своје мајке Иване Илић.

Подсетимо, њена мајка, Ивана Илић саслушавана је данас четири сата у полицији из два разлога — први како би се сетила свих детаља кобног дана, а други јер је полицији чудно што су деца доведена на имање да се прошетају на кишовит дан, сазнаје "Блиц".

Полиција већ четврти дан интензивно трага за несталом Данком Илић. Обављају се бројни разговори, анализирају оперативна сазнања, прегледа и чисти место нестанка, али и све у Бањском пољу.

Паралелно са тим, мајка Данке Илић данима проводи сате и сате у полицији где се саслушава поводом нестанка ћеркице.

- Изнова се обављају разговори с мајком, с обзиром на то да је она последња видела Данку, разговори са њом су важни да би се сетила сваког детаља, уколико је услед шока заборавила неки детаљ, сматрајући га неважним,а који се заправо може испоставити као врло важан за даљи ток истраге - каже извор "Блица" упознат са истрагом нестанка Данке Илић.

Због чега полиција испитује мајку Данке Илић

Међутим, полиција има још један разлог за вишедневно испитивање мајке девојчице.

Наиме, инспекторима је чудно то што су деца доведена на порочно имање, према речима мајке, да се играју и прошетају, а тог дана када је Данка нестала био је веома кишовит дан, додаје наш саговорник.

Полиција анализира податке са базних станица

Паралелно са тим, полиција оперативно врло ангажовано ради.

Према незваничним сазнањима из истраге, вештачење мобилног телефона Иване Илић, показало да је много порука и података о позивима обрисано, пише Информер.

Ухапшен полицајац због одавања информација из истраге

Како је потврђено "Блицу", један полицајац из Полицијске управе Бор је приведен због одавање информација из истраге која се води о нестанку мале Данке Илић (2).

Откривен тунел на имању где је Данка нестала

Специјалистички тимови за спасавање из рушевина Сектора за ванредне ситуације из Београда и Новог Сада, заједно са осталим припадницима Министарства унутрашњих послова, од раних јутарњих часова, детаљно су претражили тунел, подземне канале и шахте укупне дужине око 4,5 километара, у рејону Бањског Поља до града Бора и том приликом нису пронађени никакви трагови који би указали на то да се двогодишња Данка Илић ту налазила.

(Блиц) Фото: Друштвене мреже 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Много сумњиво

30.03.2024 08:08

Да се,мајка,не сјеца свих детаља,јер се танви догадјаји урезују у меморију,И никад не могу изблиједити. Брисање порука,такодје је висе нето сумњиво,а одлазак у "сетњу", на кисном дану,на онако неуредјено мјесто,није примјерено ни једној мајци,којој је стало до своје дјеце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

5556

30.03.2024 10:40

Није требао багер уништити трагове укључујући и днк с кориштеног кондома љубавника

Name

Јами

30.03.2024 12:47

Родитеље у затвор гладне и зедне док не проговоре није дјете ту никад ни досло ту мајка била на кариндзању само,а отац на профилу само слике сина има а церке нигдје а сви знамо колика је љубав измедју оцева и кцери

ОДГОВОРИТЕ