Добој: У судару два возила повријеђено шест особа

 У судару два путничка возила у Добоју повријеђено је шест лица, од којих два малољетна, саопштено је из добојске Полицијске управе.

Република Српска 29.03.2024 | 11:36
Добој: У судару два возила повријеђено шест особа

У јучерашњем судару повријеђени су возач "аудија" из Модриче чији су иницијали Ж.М. и два малољетна сапутника у возилу, те сапутници у возилу "фолксваген" Е.Љ, Е.П, Н.Х, сви из Тешња. О степену њихових повреда љекари се још нису изјаснили.

Из полиције наводе да се саобраћајна незгода догодила јуче у 14.45 часова на раскрсници улица Југ Богдана и Кнеза Лазара, а увиђај су извршили припадници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Добој.

Полиција је јуче у Броду због туче и физичког напада ухапсила лице Д.В, а због вријеђања Д.Ж, оба из ове општине. Овим лицима издат је прекршајни налог.

Полиција је у Добоју због одбијања да се подвргну тесту на присуство дроге ухапсила возача из Србије чији су иницијали И.Н, те пјешака са подручја Добоја Ј.Б.

Ова лица су ухапшена јуче и издат им је прекршајни налог.

Полиција је јуче током претреса објеката које користи лице из Добоја чији су иницијали М.Б. одузела мању количину марихуане и један џоинт, те му издала прекршајни налог.

У протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Добој евидентирана су два кривична дјела, три нарушавања јавног реда и мира и три саобраћајне незгоде, наводи се у саопштењу Полицијске управе Добој. 

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар