Колеге се опраштају од Слађане Милошевић, сматрају је великом уметницом

Певачица Александра Слађана Милошевић преминула је данас у 69. години. Како смо писали, Слађана је издахнула у Земунској болници. Певачица је лежала на интензивној нези, имала је инфекцију плућа и у једном тренутку била је позитивна на ковид 19. Вест о њеном одласку потресла је многе.

Магазин 26.03.2024 | 17:21
Колеге се опраштају од Слађане Милошевић, сматрају је великом уметницом

Слађана је иза себе оставила богату каријеру, препуну хитова, а међу њеним фановима, једна од омиљених је и она коју је отпевала са Дадом Топићем, "Принцеза".

Дадо Топић се након вести о смрти пријатељице огласио за медије.

- Имао сам информацију да Слађана није добро. Био сам у Београду, покушавао сам да је добијем, али су ми рекли да здравствено стање није најбоље. Јако сам се потресао, била је добар друг и пријатељ. Никада није говорила о својој болести и колико је здравствено лоше - рекао је Дадо и признао да су планирали наставак сарадње.

- Почетком године планирали смо заједнички наступ где бисмо поново заједно отпевали Принцезу, али ето она се разболела и нисмо успели да реализујемо.- Памтићу је по томе што је била жена која је увек све знала шта ће и како, све чисто, јасно и лако се памтило. Сама себи је била достојна и знала је шта хоће. Била је добра девојка!

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2024/03/26/13/3847608_дадо-топиц_фф.јпг?вер=1711468900" алт="Дадо Топић, Слађана Милошевић" /><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Слађанин колега Момчило Бајагић Бајага огласио се овим тужним поводом.

- Стварно ме је растужила вест да је нема. У старијим данима је учила да свира електричну гитару, и стварно ју је добро научила. Жао ми је што више нема. Када смо радили та два њена албума, лепо смо се дружиили. Покој јој у души", рекао је Бајага за наш портал.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2024-03-26/03262024052840.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

О Слађанином одласку огласио се и Милић Вукашиновић.

- Ево сад су ми јавили, да је моја другарица Слађана Милошевић умрла, баш ме је погодило и нисам то очекивао уопште. Имала је неких проблема са здрављем , али ја сам мислио да је то нешто пролазно и да ће да се вратити у живот и у шоу бизнис. Имали смо планове да радимо нешто заједно, поготово јер је она прешла у тешки рок, ја сам јој честитао на томе, свиђала ми се то што је имала нерв певачки и свирачки. Хтео сам да урадимо један албум заједно. Ми смо рокери смо увек њу тренирали као рибу, а тек касније кад се ухватила тешког рока оборила нас је све с ногу. Пробала је и у Америци да уђе у светски шоу бизнис, размењивали смо искуства, нисмо се често виђали, али кад се видимо, али смо врло конструктивно разговарали. Био сам уверен да ћемо урадити песму, сад се доста дуго нисмо видели због њене болести и тога што је била у болници. Мислио сам да ће изаћи и да ћемо наставити да кујемо те планове. Слађо моја драга нека ти је лака црна земља, рекао је за "Блиц" Милић Вукашиновић. <див цласс="гам-мобиле-анд-десктоп-поситион"> 

Због смрти уметнице сломљен је и Ђорђе Давид, који истиче да му је ово уништило целу годину.

- Господе боже, умрла је Слађа. Не могу да верујем... Сада сте ми с****ли цео месец и годину. У шоку сам - рекао је Ђорђе Давид за "Блиц".

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2024-03-26/03262024052754.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

Од ње се опростио и Драги Јелић, један од оснивача чувеног бенда "YУ група".

- Слађана Милошевић је била моја веома добра пријатељица, гостовала је и на петом албуму групе где је певала пратеће вокале. Нажалост, оно што ја знам је да је подуже времена имала проблема са здрављем и стално је покушавала да доведе све у неко добро стање... Морало је и да се догоди то што се догодило многима од мојих познаница и пријатеља да више нису са нама. Памтићу је као изузетно коректну и одговорну особу сјајних вокалних могућности... И то је то, једног дана срешћемо се вероватно негде, рекао је Драги Јелић за Блиц.

Певач Жељко Самарџић тугу је изразио једним сломљеним срцем, док је певачица Зорана Павић испод наше објаве о смрти певачице оставила црно срце и емоџи руку које се моле.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2024-03-26/03262024053030.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

Тачан узрок смрти певачице још увек није званично познат.

Датум и време сахране биће накнадно објављени.

(<а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/јетсет/вести-јетсет/3861745-ово-је-унистило-целу-годину-колеге-се-опрастају-од-сладјане-милосевиц">Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар