Кејт Мидлтон се огласила, открила да се лијечи од канцера

Кејт Мидлтон објавила је данас видео снимак у којем говори да има канцер.

Свијет 22.03.2024 | 19:26
Кејт Мидлтон се огласила, открила да се лијечи од канцера

Принцеза од Велса објавила је вечерас да јој је у 42. години дијагностикован рак и да је под "превентивном" хемиотерапијом.

У дубоко емотивној видео поруци, снимљеној у Виндзору у среду, она је открила да је вест дошла као "велики шок" и да су она и Вилијам "чинили све што могу да обраде и реше ово приватно за добробит њихове породице".

Дијагноза је дошла неколико дана након што је виђена како се смеје са принцом Вилијамом док су напуштали своју омиљену фарму у близини њихове куц́е у Виндзору.

Говорец́и са клупе окружене цвећем рекла је:

"Требало нам је времена да све објаснимо Џорџу, Шарлот и Луису на начин који им одговара и да их уверимо да ц́у бити добро. Као што сам им рекла; Добро сам и сваким даном постајем све јача фокусирајуц́и се на ствари које ц́е ми помоц́и да излечим; у мом уму, телу и духу. Имати Вилијама поред мене такође је велики извор утехе. Као и љубав, подршка и доброта коју су показали многи од вас. То нам обома значи много", рекла је Кејт.

Кетрин је рак откривен тек након што је у јануару подвргнута великој операцији абдомена на Лондонској клиници. Кенсингтонска палата је саопштила да нец́е делити детаље о томе какву врсту рака принцеза има, нити у којој је фази рака и замолила је људе да не спекулишу.

Принцеза је сада на "путу опоравка" након што је започела са хемотерапијом крајем фебруара.

Кенсингтонска палата је замолила људе да не спекулишу о томе који рак принцеза има. Кажу да је она "добре воље и фокусирана на опоравак".

"Веома је захвална медицинском тиму на нези коју јој пружају", рекао је портпарол.

"Сада јој је потребно време, простор и приватност да заврши лечење и потпуно се опорави".

(б92)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Недај

22.03.2024 21:06

Боже никоме, тих подмуклих болести.Брз опоравак принцези Кејт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

😥

22.03.2024 22:45

Назалост болест небира дал краљ или просјак,зелим јој брз опоравак и све најбоље понајвисе здравља 🤞

ОДГОВОРИТЕ
Name

студенткиња

22.03.2024 23:56

Да, болест не бира. у РС годишње оболи око четрдесеторо дјеце и лијеће се путем СМС порука а у "најелитнијој" болници нема цитостатика и многих других за живот важних лијекова.

Name

Како сад то

22.03.2024 23:47

А чувени др Несторивић каже да богати западњаци не оболијевају од рака...Зар је могуће да је такав експерт погријешио? Искрене жеље за оздрављење и енглеској принцези и свим људима на свијету који се боре са опаком болешћу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио Дјапа

23.03.2024 08:12

Хвала вам на искрености и ја зелим да позелим брз опоравак принцези

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

23.03.2024 13:02

А ко си па ти?!