Кејт Мидлтон опет виђена у јавности, ево шта ради

Усред дивљих теорија завере о Кејт док се опоравља од абдоминалне операције, мештани у близини њене куц́е у Виндзору откривају шта принцеза од Велса ради када није у центру пажње...

Свијет 22.03.2024 | 16:01
Кејт Мидлтон опет виђена у јавности, ево шта ради

Принцеза од Велса и њена породица иселили су се из Лондона ради мирнијег живота и налазе се у Виндзору, . Последњих неколико недеља су биле све само не мирне за Кејт (42), захваљујуц́и обрађеној фотографији за Дан мајки и дивљим теоријама завере које тврде да је њено појављивање на виндзорској фарми лажно.

Док се принцеза држала подаље од очију јавности док се опоравља од абдоминалне операције, мештани који живе у Виндзору потврдили су да је веома жива и здрава.

Британски Миррор је причао са мештанима и ево шта су они открили о Кејтином животу у историјском граду...

Кејт Мидлтон је 16. јануара отишла у болницу на абдоминалну операцију и од тада је смањила животни темпо. На Дан мајки објавила је слику себе и своје троје деце, принца Луиса, Џорџа и принцезе Шарлот, али је била приморана да се извини следец́ег дана након што су фото агенције „убиле“ слику јер је била фотошопирана.

Затим, у понедељак увече, снимак принцезе како шета по Виндзор Фарм Шопу за викенд је још више "потпалио" теоретичаре завере.

Неки корисници друштвених мрежа тврдили су да је видео сигурно снимљен за Божиц́ јер су у позадини дрвене колибе биле свечане декорације. Други су лажно тврдили на друштвеним мрежама да дрвене колибе више не постоје, да је слика направљена помоц́у вештачке интелигенције или да то није Кејт, вец́ да је у ствари била тело двојнице.

Међутим, ове теорије су побили мештани који су за Телеграф рекли да се пар често виђају на фарми Виндзор. Новинари су отишли ​​у посету и чули купце како расправљају о теоријама у уторак,а једна је чак снимила позадину у живом преносу како би доказала својој пријатељици да су колибе још увек ту и прекривене божиц́ним украсима.

(Курир) Фото: ГоффПхотос.цом / Гофф Пхотос / Профимедиа

Коментари / 0

Оставите коментар