Kejt Midlton opet viđena u javnosti, evo šta radi

Usred divljih teorija zavere o Kejt dok se oporavlja od abdominalne operacije, meštani u blizini njene kuće u Vindzoru otkrivaju šta princeza od Velsa radi kada nije u centru pažnje...

Svijet 22.03.2024 | 16:01
Kejt Midlton opet viđena u javnosti, evo šta radi

Princeza od Velsa i njena porodica iselili su se iz Londona radi mirnijeg života i nalaze se u Vindzoru, . Poslednjih nekoliko nedelja su bile sve samo ne mirne za Kejt (42), zahvaljujući obrađenoj fotografiji za Dan majki i divljim teorijama zavere koje tvrde da je njeno pojavljivanje na vindzorskoj farmi lažno.

Dok se princeza držala podalje od očiju javnosti dok se oporavlja od abdominalne operacije, meštani koji žive u Vindzoru potvrdili su da je veoma živa i zdrava.

Britanski Mirror je pričao sa meštanima i evo šta su oni otkrili o Kejtinom životu u istorijskom gradu...

Kejt Midlton je 16. januara otišla u bolnicu na abdominalnu operaciju i od tada je smanjila životni tempo. Na Dan majki objavila je sliku sebe i svoje troje dece, princa Luisa, Džordža i princeze Šarlot, ali je bila primorana da se izvini sledećeg dana nakon što su foto agencije „ubile“ sliku jer je bila fotošopirana.

Zatim, u ponedeljak uveče, snimak princeze kako šeta po Vindzor Farm Šopu za vikend je još više "potpalio" teoretičare zavere.

Neki korisnici društvenih mreža tvrdili su da je video sigurno snimljen za Božić jer su u pozadini drvene kolibe bile svečane dekoracije. Drugi su lažno tvrdili na društvenim mrežama da drvene kolibe više ne postoje, da je slika napravljena pomoću veštačke inteligencije ili da to nije Kejt, već da je u stvari bila telo dvojnice.

Međutim, ove teorije su pobili meštani koji su za Telegraf rekli da se par često viđaju na farmi Vindzor. Novinari su otišli ​​u posetu i čuli kupce kako raspravljaju o teorijama u utorak,a jedna je čak snimila pozadinu u živom prenosu kako bi dokazala svojoj prijateljici da su kolibe još uvek tu i prekrivene božićnim ukrasima.

(Kurir) Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Komentari / 0

Ostavite komentar