Генерални секретар ОФС Бијељина тужен због малверзација

Предсједник ОФК “Зенит” у Бијељини Срђан Шушић, поднио је тужбу против Радике Марића генералног секретара Општинског фудбалског савеза, наводећи да су на такав корак били приморани, јер су из Савеза упорно одбијали да им доставе увид у процес избора новог предсједника Општинског фудбалског савеза.

Република Српска 20.03.2024 | 15:29
Генерални секретар ОФС Бијељина тужен због малверзација

Очигледне малверзације у Општинском фудбалском савезу главни су разлог подношења тужбе, наводе из Омладинског фудбалског клуба “Зенит”, додајући да лично немају ништа против новоизабраног предсједника Горана Јањића.

“Сматрамо да су ти избори нерегуларни, и то по њиховом статуту које су они лично направили. Ја док сам жив борићу се за правду, која иако је спора ипак је достижна”, тврди Срђан Шушић, предсједник ОФК “Зенит” у Бијељини.

Тужба је кап која је прелила чашу, наглашава Шушић, јер су јој претходили бројни захтјеви за увид у изборни материјал, а које су надлежни игнорисали.

“На први тај допис ОФС-у нисмо никада добили одговор. Први човјек Савеза предсједник Вицо Зељковић нас је кроз писани одговор савјетовао да се обратимо Подручном фудбалском савезу који је надлежан за рад ОФС. Што значи да се жалимо човјеку од којег су добили одговор да он нема ништа с тим”, појашњава Шушић.

А да буде апсурд још већи, новоизабрани предсједник савеза Горан Јањић чека октобар да му истекне мандат у одборничкој клупи, те да званично буде именован за предсједника Општинског фудбалског савеза, закључује Шушић.

(БН) Фото: БН

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Тко

20.03.2024 16:22

Свака част, Радика годинама пљацка буџет општине намјењен спортским колективима, а Јањићу је само требао то наставити по налогу Недељка Ћорића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера

20.03.2024 17:39

Не дај се Суле.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Клуб себерије

20.03.2024 18:31

Пуна подрзка.свице клубови полако подрзат.доста криминала у офс

ОДГОВОРИТЕ
Name

Електро

20.03.2024 19:47

Једва смо се ријешили горана јањића, озбиљан паразит плату узима на посао није долазио годинама.

ОДГОВОРИТЕ