Generalni sekretar OFS Bijeljina tužen zbog malverzacija

Predsjednik OFK “Zenit” u Bijeljini Srđan Šušić, podnio je tužbu protiv Radike Marića generalnog sekretara Opštinskog fudbalskog saveza, navodeći da su na takav korak bili primorani, jer su iz Saveza uporno odbijali da im dostave uvid u proces izbora novog predsjednika Opštinskog fudbalskog saveza.

Republika Srpska 20.03.2024 | 15:29
Generalni sekretar OFS Bijeljina tužen zbog malverzacija

Očigledne malverzacije u Opštinskom fudbalskom savezu glavni su razlog podnošenja tužbe, navode iz Omladinskog fudbalskog kluba “Zenit”, dodajući da lično nemaju ništa protiv novoizabranog predsjednika Gorana Janjića.

“Smatramo da su ti izbori neregularni, i to po njihovom statutu koje su oni lično napravili. Ja dok sam živ boriću se za pravdu, koja iako je spora ipak je dostižna”, tvrdi Srđan Šušić, predsjednik OFK “Zenit” u Bijeljini.

Tužba je kap koja je prelila čašu, naglašava Šušić, jer su joj prethodili brojni zahtjevi za uvid u izborni materijal, a koje su nadležni ignorisali.

“Na prvi taj dopis OFS-u nismo nikada dobili odgovor. Prvi čovjek Saveza predsjednik Vico Zeljković nas je kroz pisani odgovor savjetovao da se obratimo Područnom fudbalskom savezu koji je nadležan za rad OFS. Što znači da se žalimo čovjeku od kojeg su dobili odgovor da on nema ništa s tim”, pojašnjava Šušić.

A da bude apsurd još veći, novoizabrani predsjednik saveza Goran Janjić čeka oktobar da mu istekne mandat u odborničkoj klupi, te da zvanično bude imenovan za predsjednika Opštinskog fudbalskog saveza, zaključuje Šušić.

(BN) Foto: BN

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Tko

20.03.2024 16:22

Svaka čast, Radika godinama pljacka budžet opštine namjenjen sportskim kolektivima, a Janjiću je samo trebao to nastaviti po nalogu Nedeljka Ćorića.

ODGOVORITE
Name

Pera

20.03.2024 17:39

Ne daj se Sule.

ODGOVORITE
Name

Klub seberije

20.03.2024 18:31

Puna podrzka.svice klubovi polako podrzat.dosta kriminala u ofs

ODGOVORITE
Name

Elektro

20.03.2024 19:47

Jedva smo se riješili gorana janjića, ozbiljan parazit platu uzima na posao nije dolazio godinama.

ODGOVORITE