Јавност зна ко је Жарко Новаковић, а ко Горан Јањић

ОФК Зенит из Бијељине је саопштио да није политички клуб, јер у њему су тренирала, а и данас тренирају дјеца чији су родитељи у разним политичким партијама и у свим сферама јавног живота.

Република Српска 19.03.2024 | 14:55
Јавност зна ко је Жарко Новаковић, а ко Горан Јањић

Такође наводе да у клубу нису политичари, а ни политички пијуни ни полтрони као што је случај са Гораном Јањићем, који је, како стоји у саопштењу,  одборник, спортски директор, некрунисани предсједник ОФС, бивши фудбалер, радник осигурања, активиста СНСД-а...

Зато питају Јањића зашто у јавним наступима поново помиње кандидата ОФК Зенит Жарка Новаковића као „градоначелничевог човјека“, као неке освете због избора.

"Знате ли ви да овим јавним наступом, тј наступом у медијима, позивате на мржњу, нетрпељивост и неки бунт, а уједно угрожавате личност господина Новаковића. Да имате имало храбрости и поштења, одговорили бисте на наше захтјеве. Изашли бисте пред јавност, прије свега спортску, и објаснили јој како сте дошли до позиције предсједника, додуше, некрунисаног, како ви кажете", каже се у саопштењу и додаје:

"Зашто не кажете јавности да сте прекршили статут, да сте имали подршку људи који апсолутно нису ни чланови тих клубова испред којег су били делегирани, а на крају крајева и Ви господине Јањицу нисте предложени испред скупштине свог клуба, јер скупштина није никада ни одржана".

У саопштењу се наводи да јавност зна ко је Жарко Новаковић, а ко Горан Јањић.

"И сами сте рекли да је Жарко неко ко је дијете града и дијете ФК „Радник“ и апсолутно заслужује ову функцију, али политика бира. Питамо Вас: „Да ли је Жарко нечији кандидат или сте Ви кандидовани испред политичке партије?, каже се у саопштењу.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Олос

19.03.2024 16:16

Затровали су ови из СНСД цијели град и још се копрцају за макар власт у Спортском савезу Бијељине. Дај још док иде да гулимо народ и буџете и систем ја теби ти мени да одржимо до избора. Скупстину града је требало Влада да распусти кад је пропао Опозив Петровића али није смјела од Милорада великог Србенде на батерије. Сви ови из скупстинске већине су или оптужени или пресудјивани или под мјерама власти али сједе још у скупстини. Само да додју локални избори да их народе отјерамо све уа депонију Мицину јер за друго нису.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кк

19.03.2024 17:49

Жаре је доктор фудбала за њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доктор

19.03.2024 18:59

И други су доктори пасе дочепали политике а не свог посла ,лупаш глупости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кнез

20.03.2024 16:47

Ти си политички лузер, за адужен да уништи српску демократску странку.

ОДГОВОРИТЕ