Javnost zna ko je Žarko Novaković, a ko Goran Janjić

OFK Zenit iz Bijeljine je saopštio da nije politički klub, jer u njemu su trenirala, a i danas treniraju djeca čiji su roditelji u raznim političkim partijama i u svim sferama javnog života.

Republika Srpska 19.03.2024 | 14:55
Javnost zna ko je Žarko Novaković, a ko Goran Janjić

Takođe navode da u klubu nisu političari, a ni politički pijuni ni poltroni kao što je slučaj sa Goranom Janjićem, koji je, kako stoji u saopštenju,  odbornik, sportski direktor, nekrunisani predsjednik OFS, bivši fudbaler, radnik osiguranja, aktivista SNSD-a...

Zato pitaju Janjića zašto u javnim nastupima ponovo pominje kandidata OFK Zenit Žarka Novakovića kao „gradonačelničevog čovjeka“, kao neke osvete zbog izbora.

"Znate li vi da ovim javnim nastupom, tj nastupom u medijima, pozivate na mržnju, netrpeljivost i neki bunt, a ujedno ugrožavate ličnost gospodina Novakovića. Da imate imalo hrabrosti i poštenja, odgovorili biste na naše zahtjeve. Izašli biste pred javnost, prije svega sportsku, i objasnili joj kako ste došli do pozicije predsjednika, doduše, nekrunisanog, kako vi kažete", kaže se u saopštenju i dodaje:

"Zašto ne kažete javnosti da ste prekršili statut, da ste imali podršku ljudi koji apsolutno nisu ni članovi tih klubova ispred kojeg su bili delegirani, a na kraju krajeva i Vi gospodine Janjicu niste predloženi ispred skupštine svog kluba, jer skupština nije nikada ni održana".

U saopštenju se navodi da javnost zna ko je Žarko Novaković, a ko Goran Janjić.

"I sami ste rekli da je Žarko neko ko je dijete grada i dijete FK „Radnik“ i apsolutno zaslužuje ovu funkciju, ali politika bira. Pitamo Vas: „Da li je Žarko nečiji kandidat ili ste Vi kandidovani ispred političke partije?, kaže se u saopštenju.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Olos

19.03.2024 16:16

Zatrovali su ovi iz SNSD cijeli grad i još se koprcaju za makar vlast u Sportskom savezu Bijeljine. Daj još dok ide da gulimo narod i budžete i sistem ja tebi ti meni da održimo do izbora. Skupstinu grada je trebalo Vlada da raspusti kad je propao Opoziv Petrovića ali nije smjela od Milorada velikog Srbende na baterije. Svi ovi iz skupstinske većine su ili optuženi ili presudjivani ili pod mjerama vlasti ali sjede još u skupstini. Samo da dodju lokalni izbori da ih narode otjeramo sve ua deponiju Micinu jer za drugo nisu.

ODGOVORITE
Name

Kk

19.03.2024 17:49

Žare je doktor fudbala za njega.

ODGOVORITE
Name

Doktor

19.03.2024 18:59

I drugi su doktori pase dočepali politike a ne svog posla ,lupaš gluposti.

ODGOVORITE
Name

Кнез

20.03.2024 16:47

Ти си политички лузер, за адужен да уништи српску демократску странку.

ODGOVORITE