Никола Дрљић је спортиста године града Бијељина

Никола Дрљић изабран је за спортисту године града Бијељина за 2023. годину. На 47. избору за спортисту године у организацији “Семберских новина” и Градске управе Бијељина изабрани су најуспјешнији спортисти, клубови, спортски радници, педагози и амбасадори Града.

Република Српска 18.03.2024 | 22:38
Никола Дрљић је спортиста године града Бијељина

Никола Дрљић из Одбојкашког клуба “Радник” најбољи је међу најбољима. За младог спортисту Града Бијељина за 2023. ова година је била, како каже, година из снова. Ни он, као ни други награђени нису крили своје задовољство.

"Ова награда ми лично значи много. Видим је као подстрек за даљи рад и труд и као доказ да све оно што сам радио протеклих година није било узалуд. Због тога мислим да се сваки рад и труд кад тад морају исплатити”, каже Дрљић.

Стефан Ракић из футсал клуба КМФ “Радник” подсјећа да је његов клуб у претходној години освојио Првенство и Куп БиХ.

“Представили смо наш град у Лиги шампиона у Албанији и Чешкој и имали запажене резултате. Мени је ова награда подстрек за још више рада, за напредак у будућности. Трудићу се да са својом екипом остварим што боље резултате.”

Амбасадор Града Бијељина за 2023. је кошаркаш Драгана Станковић којој, како је рекла, то признање  значи пуно, првенствено за каријеру.

“Значи ми то што, поред свих признања које сам освојила у иностранству, имам признање и у својој земљи. Надам се да ћу и у будућности да представљам Бијељину у најбољем свјетлу”, рекла је Станковићева.

“Ви сте најбољи амбасадори нашег града у земљи, региону, Европи и свијету јер спорт, као и култура и умјестност, не познаје границе”, поручио је градоначелник Бијељине Љубиша Петровић који је истакао да је Град у прошлој години спорт подржао са 2 милиона КМ.

“Град Бијељина има праве спортске бисере када су у питању индивидуални, али и колективни спортови. Свим срцем подржавамо развој нашег спорта, јер је Бијељина град спорта, омладине и будућности. Ми то, заједно са 119 спортских колектива у Бијељини свакодневно показујемо”, навео је Петровић.

Петровић је најавио да ће Бијељина у 2024. години, као подршку младим надама у спорту, увести спортске стипендије, те навео да је крајем јануара расписан јавни тендер за одабир најповољнијег понуђача за изградњу спортске дворане у Бијељини.

(БН) Фото: БН

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Србин

19.03.2024 08:49

А,Ема Ковач, такав бисер имате у граду и ништа, није подобна,не зна да сади кромпир.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

19.03.2024 09:39

Мој комсија на строгој дијети .Ниста масно не једе..Само воце и поврце.И за седам дана изгубио је капу ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спортиста

19.03.2024 11:17

Које лицемерје ,као градоначелник подржава спорт и спортисте ,обмањује јавност многи спортски клубови у овој години нису добили ни марку ,зато што његов предлог није прошао на изборимс за председника ОФС .Објавите ово не будите и Ви Лицемери.Будите објективни о извештавању шта се ради како се млади спортисти кажњавају ради нечије сујете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

19.03.2024 18:42

Могли сте споменути и успјешне спортисте инвалиде , заслужили су.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спортиста

19.03.2024 19:09

Ната но мислио сам на све спортисте којима ускраћује новчана средства која им припадају усвојена буџетом.Битно да су се сликали.

ОДГОВОРИТЕ