Nikola Drljić je sportista godine grada Bijeljina

Nikola Drljić izabran je za sportistu godine grada Bijeljina za 2023. godinu. Na 47. izboru za sportistu godine u organizaciji “Semberskih novina” i Gradske uprave Bijeljina izabrani su najuspješniji sportisti, klubovi, sportski radnici, pedagozi i ambasadori Grada.

Republika Srpska 18.03.2024 | 22:38
Nikola Drljić je sportista godine grada Bijeljina

Nikola Drljić iz Odbojkaškog kluba “Radnik” najbolji je među najboljima. Za mladog sportistu Grada Bijeljina za 2023. ova godina je bila, kako kaže, godina iz snova. Ni on, kao ni drugi nagrađeni nisu krili svoje zadovoljstvo.

"Ova nagrada mi lično znači mnogo. Vidim je kao podstrek za dalji rad i trud i kao dokaz da sve ono što sam radio proteklih godina nije bilo uzalud. Zbog toga mislim da se svaki rad i trud kad tad moraju isplatiti”, kaže Drljić.

Stefan Rakić iz futsal kluba KMF “Radnik” podsjeća da je njegov klub u prethodnoj godini osvojio Prvenstvo i Kup BiH.

“Predstavili smo naš grad u Ligi šampiona u Albaniji i Češkoj i imali zapažene rezultate. Meni je ova nagrada podstrek za još više rada, za napredak u budućnosti. Trudiću se da sa svojom ekipom ostvarim što bolje rezultate.”

Ambasador Grada Bijeljina za 2023. je košarkaš Dragana Stanković kojoj, kako je rekla, to priznanje  znači puno, prvenstveno za karijeru.

“Znači mi to što, pored svih priznanja koje sam osvojila u inostranstvu, imam priznanje i u svojoj zemlji. Nadam se da ću i u budućnosti da predstavljam Bijeljinu u najboljem svjetlu”, rekla je Stankovićeva.

“Vi ste najbolji ambasadori našeg grada u zemlji, regionu, Evropi i svijetu jer sport, kao i kultura i umjestnost, ne poznaje granice”, poručio je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović koji je istakao da je Grad u prošloj godini sport podržao sa 2 miliona KM.

“Grad Bijeljina ima prave sportske bisere kada su u pitanju individualni, ali i kolektivni sportovi. Svim srcem podržavamo razvoj našeg sporta, jer je Bijeljina grad sporta, omladine i budućnosti. Mi to, zajedno sa 119 sportskih kolektiva u Bijeljini svakodnevno pokazujemo”, naveo je Petrović.

Petrović je najavio da će Bijeljina u 2024. godini, kao podršku mladim nadama u sportu, uvesti sportske stipendije, te naveo da je krajem januara raspisan javni tender za odabir najpovoljnijeg ponuđača za izgradnju sportske dvorane u Bijeljini.

(BN) Foto: BN

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Србин

19.03.2024 08:49

А,Ема Ковач, такав бисер имате у граду и ништа, није подобна,не зна да сади кромпир.

ODGOVORITE
Name

Olja

19.03.2024 09:39

Moj komsija na strogoj dijeti .Nista masno ne jede..Samo voce i povrce.I za sedam dana izgubio je kapu ..

ODGOVORITE
Name

Sportista

19.03.2024 11:17

Koje licemerje ,kao gradonačelnik podržava sport i sportiste ,obmanjuje javnost mnogi sportski klubovi u ovoj godini nisu dobili ni marku ,zato što njegov predlog nije prošao na izborims za predsednika OFS .Objavite ovo ne budite i Vi Licemeri.Budite objektivni o izveštavanju šta se radi kako se mladi sportisti kažnjavaju radi nečije sujete.

ODGOVORITE
Name

Bijeljina

19.03.2024 18:42

Mogli ste spomenuti i uspješne sportiste invalide , zaslužili su.

ODGOVORITE
Name

Sportista

19.03.2024 19:09

Nata no mislio sam na sve sportiste kojima uskraćuje novčana sredstva koja im pripadaju usvojena budžetom.Bitno da su se slikali.

ODGOVORITE