Вучић са Лајчаком разговарао о Косову и Метохији

- Председник Србије Александар Вучић саопштио је вечерас да је са специјалним изаслаником ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком разговарао о ситуацији на Косову и Метохији и, како је навео, неподношљивим условима за живот српског народа.

Србија 15.03.2024 | 19:21
Вучић са Лајчаком разговарао о Косову и Метохији
"Размотрили смо могућности и теме за наставак конструктивних разговора у Бриселу, као и кораке неопходне за напредак ка нормализацији односа Београда и Приштине", написао је Вучић на Инстаграм налогу "будуцностсрбијеав".
 
Додао је да је још једном позвао међународну заједницу да се "конкретно и одлучно ангажује по суштински важним питањима за опстанак српског народа на КиМ и регионалну стабилност".
 
(Тањуг) Фото: Тањуг 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Који је пут

15.03.2024 20:08

Као две младе састају се триста пута до сада и ништа. Нико их ништа и не пита јер Курти ради по диктату Немацке и Амера и све је преузео од овога десно. Јер тај десно даје све само опстанак на власти и наступи на заробљеним тв станицама. Гдје су Радикали Сесељеви умијешали прсте ту Срба нема а овај десно је најбољи дјак Сесеља. Србија цути омадјијана Пинк, Првом,б92, Куриром, Информером,РТС,Новостима и свим станицама са нац. фреквенцијама. Радикалска тзв.Српска листа са Севера гради себи виле по Дедињу јер су обавили посао. Још само тракторијада да крене и то је то. Врховни демагог сири причу даље и бацањем коски задовољава сиротињу по Србији а Опозицију би најрадије протерао из Србије. Ситуацију користе букаци”Ацо србине” и богате се ненормално а ту су и кумови Ацини, тајкуни свих фела, партијски прваци и сијасет старлета по управама. Зло радикалско се раширило по цијелој Србији а о Косово само пјесме и клицање и то само колико дозволи власник Србије тј. Амерички амбасадор. Исти онај који се сликао ономад са уцк и који је ту да заврши посао. Србија цути, мук до неба. Ћуте професори, уметници, студенти, писци, Академици, радници, цути и сиротиња а и немоћна стално под нападом Опозиција. Цути и ЕУ јер план Њемачке се мора подрзавати а ту је и УСА. Ћуте и Руси немоћни и забављени својим јадом. Молим да објавите коментар и да не цензурисете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вуцко

15.03.2024 20:19

Разговарацес ти са Лајцаком све док си на власти и ниста нецес променити.И други који додју после тебе це исто разоварати са неком лајцаком све док несхвате да су Србија и Косово две равноправне дрзаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луле

15.03.2024 22:44

Пракса је показала да Европа нема капацитет да ову ситуацију ријеши. Зашто Србија ове слабости не искористи и проблем врати на ниво УН гдје има много више шанси да врати Косово Србији, или бар поваљнији статус Срба.

Name

Илија

15.03.2024 20:23

Ма Лајчак само замазује очи Вучићи и баца му думину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx21xx

15.03.2024 20:55

Лајћак пензију на Балкану заради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеално

15.03.2024 22:16

И ста му је рекао Лајцак? Да су знакови цирилицни са путева уклоњени на миран и достојанствен нацин и постављени нови са сиптарским писмом и латиницом, опет на миран демократски и достојанствен нацин...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Небојса

16.03.2024 07:28

Боље да је угостио Топалка и Бодирогу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алванци требају

17.03.2024 18:37

Да размисљају прије свега како мисле да зиве ту у будуцности која неце ни слицна бити као до сада а након злоцина и прогрома над србима птотеклих деценија...

ОДГОВОРИТЕ