Vučić sa Lajčakom razgovarao o Kosovu i Metohiji

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je večeras da je sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji i, kako je naveo, nepodnošljivim uslovima za život srpskog naroda.

Srbija 15.03.2024 | 19:21
Vučić sa Lajčakom razgovarao o Kosovu i Metohiji
"Razmotrili smo mogućnosti i teme za nastavak konstruktivnih razgovora u Briselu, kao i korake neophodne za napredak ka normalizaciji odnosa Beograda i Prištine", napisao je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".
 
Dodao je da je još jednom pozvao međunarodnu zajednicu da se "konkretno i odlučno angažuje po suštinski važnim pitanjima za opstanak srpskog naroda na KiM i regionalnu stabilnost".
 
(Tanjug) Foto: Tanjug 

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Koji je put

15.03.2024 20:08

Kao dve mlade sastaju se trista puta do sada i ništa. Niko ih ništa i ne pita jer Kurti radi po diktatu Nemacke i Amera i sve je preuzeo od ovoga desno. Jer taj desno daje sve samo opstanak na vlasti i nastupi na zarobljenim tv stanicama. Gdje su Radikali Seseljevi umiješali prste tu Srba nema a ovaj desno je najbolji djak Seselja. Srbija cuti omadjijana Pink, Prvom,b92, Kurirom, Informerom,RTS,Novostima i svim stanicama sa nac. frekvencijama. Radikalska tzv.Srpska lista sa Severa gradi sebi vile po Dedinju jer su obavili posao. Još samo traktorijada da krene i to je to. Vrhovni demagog siri priču dalje i bacanjem koski zadovoljava sirotinju po Srbiji a Opoziciju bi najradije proterao iz Srbije. Situaciju koriste bukaci”Aco srbine” i bogate se nenormalno a tu su i kumovi Acini, tajkuni svih fela, partijski prvaci i sijaset starleta po upravama. Zlo radikalsko se raširilo po cijeloj Srbiji a o Kosovo samo pjesme i klicanje i to samo koliko dozvoli vlasnik Srbije tj. Američki ambasador. Isti onaj koji se slikao onomad sa uck i koji je tu da završi posao. Srbija cuti, muk do neba. Ćute profesori, umetnici, studenti, pisci, Akademici, radnici, cuti i sirotinja a i nemoćna stalno pod napadom Opozicija. Cuti i EU jer plan Njemačke se mora podrzavati a tu je i USA. Ćute i Rusi nemoćni i zabavljeni svojim jadom. Molim da objavite komentar i da ne cenzurisete.

ODGOVORITE
Name

Vucko

15.03.2024 20:19

Razgovaraces ti sa Lajcakom sve dok si na vlasti i nista neces promeniti.I drugi koji dodju posle tebe ce isto razovarati sa nekom lajcakom sve dok neshvate da su Srbija i Kosovo dve ravnopravne drzave.

ODGOVORITE
Name

Lule

15.03.2024 22:44

Praksa je pokazala da Evropa nema kapacitet da ovu situaciju riješi. Zašto Srbija ove slabosti ne iskoristi i problem vrati na nivo UN gdje ima mnogo više šansi da vrati Kosovo Srbiji, ili bar povaljniji status Srba.

Name

Ilija

15.03.2024 20:23

Ma Lajčak samo zamazuje oči Vučići i baca mu duminu.

ODGOVORITE
Name

xxx21xx

15.03.2024 20:55

Lajćak penziju na Balkanu zaradi.

ODGOVORITE
Name

Idealno

15.03.2024 22:16

I sta mu je rekao Lajcak? Da su znakovi cirilicni sa puteva uklonjeni na miran i dostojanstven nacin i postavljeni novi sa siptarskim pismom i latinicom, opet na miran demokratski i dostojanstven nacin...

ODGOVORITE
Name

Nebojsa

16.03.2024 07:28

Bolje da je ugostio Topalka i Bodirogu.

ODGOVORITE
Name

Alvanci trebaju

17.03.2024 18:37

Da razmisljaju prije svega kako misle da zive tu u buducnosti koja nece ni slicna biti kao do sada a nakon zlocina i progroma nad srbima ptoteklih decenija...

ODGOVORITE