Михајилица позива Додика: Попричај са Радмановићем

Каже да Додик и данашњим изјавама потврђује да једно прича, друго ради, треће мисли, али да то више не пије воду. 

Република Српска 10.03.2024 | 17:19
Михајилица позива Додика: Попричај са Радмановићем

Све или ништа – поручивао је предсједник СНСД након састанака са коалиционим партнерима, да би се испоставило да, након што су пустили да први пут буде унесена у један закон могућност прегласавања Републике Српске у заједничким институцијама БиХ, добијамо једно велико ништа. 

Ово је рекао посланик ПДП у Народној скупштини Републике Српске Миланко Михајилица, истичући да је Милорад Додик склон великим ријечима које му служе за дневнополитичке сврхе, али да те ријечи немају никакву тежину. 

- Препоручујем му да погледа конференције за медије након састанака са коалиционим партнерима и своје ванредне пресове, па види да је захтијевао датум почетка преговора са ЕУ, а не само преговарачки статус, па нови Изборни закон, а прије свега закон о Уставном суду БиХ. Онда ће видјети своје недосљедности у претходних неколико мјесеци, своје импровизације, а никако изливе мржње опозиције – рекао је Михајилица. 

Каже да Додик и данашњим изјавама потврђује да једно прича, друго ради, треће мисли, али да то више не пије воду. 

- Успут, препоручујем му да мало поприча и са Небојшом Радмановићем, а не би му штетило ни да неколико пута преслуша његово изглагање у парламенту БиХ, ако му се већ не да слушати излагања мрске му опозиције која је претходно на исто упозоравала. У тих неколико минута је огољено колико су Додик и његови сљедбеници  у оба дома Парламента БиХ наштетили Републици Српској – поручио је Михајилица. 

Погледајте шта је рекао Радмановић:

(БН)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Игњат

10.03.2024 17:51

Ста це поприцати са Радмановицем кад он има неколике функције и плате.Мало охлади Михаљица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

10.03.2024 17:59

Он слуса само вулицку у истом су рангу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слобода

10.03.2024 22:45

Свска част.Исти су ниво.

Name

Радосав

10.03.2024 18:14

Знају то и снс-довци и народ али уредно ћуте и чекају Милину милостињу, бем ти карактер и образ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дади

10.03.2024 18:31

Еее Срби,несреце једне,па дал'је могуце да насједате на Бурлину малверзацију,коју за њега и уз његов благослов увијек неко износи,овај пут то уради онај Радмановиц.Умјесто да буде изопстен из друства једног дана кад то буде могуце СВАКО КО ЈЕ ПОДРЗАВАО СЕКТУ И БУРЛУ,СВАКИ ПРИПАДНИК СЕКТЕ снсд,ПОГОТОВО ПРВАЦИ'КОЈИ СУ НАЈВИСЕ ДЕЗАВУИСАЛИ СРПСКИ НАРОД И НАТОВАРИЛИ НАМ ОВОГ БУРЛУ КОЈИ ЈЕ ИЗДАНАК АНТЕ МАРКОВИЦА ВИ МИХАЈЛИЦА И ОСТАЛИ Опозиционари'глорификујете издајника Небојсу зарад једног геста његовог,који је вј.договорен. Неби ме изненадило да тог Радмановица сад ставе на црту'ДР.Петровицу у Бијељини...еее србиии ал'за цас издајницима опростите и заборавите😔

ОДГОВОРИТЕ
Name

//

10.03.2024 19:20

Вукан Народни Трибун.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xy

10.03.2024 19:33

РАДОЈЦИЦ,РАДМАНОВИЦ,ЛУКАЦ,АМИДЗИЦ,ПРОДАНОВИЦ,КАЛАБИЦ,ПОЛАКО ТЕМЕЉ СНСД РИЈЕСИО ДА СЕ РАЗДРМА,ЗУНИЦ И МАЗАЛИЦА КРЕЦУ ЗА СВОЈОМ СТРУКОМ,МЛАДИ ИЛИЦ ИМА СВОЈ СТАВ,НИСУ ЊИХОВ НИВО САЊА ВУЛИЦ,ОЗРЕНКА,ЉУБОЈЕВИЦКА,МИЛОВАНОВИЦ,,МНОГИ СЕ ВЕЦ ДАВНО ИЗВУКЛИ ИЗ БЛАТА,А ТЕК ОВИ ПРИЛЕПЦИ ОД ПРЕЛЕТАЦА КОЈИ СЕ ЗАЛЕПИЛИ ЗА СНСД И ГРАБЕ СВОЈЕ ПАРЦЕ ВЛАСТИ,НОРМАЛНИ ЉУДИ ТО НЕ ТРПЕ.САМО СТО СУ ЗАЈЕДНО СА ЊИМА ГИДИНАМА СУТИЛИ И УНИСТАВАЛИ РЕПУБЛИКУ СРПСКУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ха ха,

10.03.2024 20:45

Хоце додик све под своју диктаторску сапу,он је сунце а ви опозиција морате око њега да крузите као и земља око сунца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нинопоп

11.03.2024 06:34

Небојса је некад био цовјек комуниста а сад је постао независан али не соцјелдемократа

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxx

11.03.2024 17:14

Радмановић је човјек НАТО-а,а Додик је човјек Европе и Европски вриједности

ОДГОВОРИТЕ