БЛ: Воз смрскао аутомобил на пружном прелазу

Тешка несрећа догодила се вечерас на пружном прелазу у бањалучком насељу Дервиши, сазнаје Српскаинфо.

Република Српска 06.03.2024 | 21:58
БЛ: Воз смрскао аутомобил на пружном прелазу

У несрећи су учествовали воз и аутомобил.

Аутомобил се кретао према Дервишима и доласком на пругу која нема рампу покупио га је воз, причају очевици за Српскаинфо.

У питању је путнички воз који је саобраћао на релацији Бањалука- Приједор.

У Полицијској управи Бањалука потврдили су да се несрећа догодила око 19.40 у улици Приштинска.

-У несрећи су учествовали путнички воз и путничко возило. Два лица су задобила тјелесне повреде и љекарска помоц им се указује на УКЦ РС- навели су из ПУ Бањалука.

Полицијски службеници ПУ Бањалука врше увиђај на лицу мјеста и у току је потпуна обустава саобраћаја на наведеној дионици. О свему наведеном обавијештен је дежурни тужилац ОЈТ Бањалука.

(Српскаинфо)  Фото: Српскаинфо

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Оникриви

07.03.2024 09:22

Ово је велика неодговорност, најприје Зељезница РС, а онда комплетне Владе. На прузном прелазу којим саобрацају редовно возови, поразна је цињеница да нема никакве застите за људе, сигнализације упозорења, да је узасавајуце. За ово треба ици оставка у Зељезницама, ресорном министарсрву, Влади, конацно да се покрене правда за одговорне. Бахати се и даље бахате и унуставају све око себе, егоистицни политицки нарцисоидни полтрони. Јадан је овај народ, који не види, или неце да види оцигледно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре оникриви

07.03.2024 10:36

Само возаци нису криви ,а ста реци на прузном прелазу у Станарима код Т.Е.пре пар дана испред мене вози пассат из правца куласа и наилазимо на семафор и затворену рампу а он нормално обилази са лијеве стране и прелази пругу ,ја сам се престрасио кад сам то видео и да га стигне воз ста реци него други крив.

Name

МИКИ

07.03.2024 09:36

ВОЗАЧИ НЕ ПАЗЕ НА ПРЕЛАЗИМА..ВОЗОВОЂА НИЈЕ КРИВ.ЈЕР ЗАУСТАВНИ ПУТ ВОЗА ЈЕ МИН. 300 МЕТАРА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тракторен

07.03.2024 09:54

Масиновода није пазијо није видијо да Ауто долази са стране свак ли данас вози Локомотиве

ОДГОВОРИТЕ
Name

А&Б

07.03.2024 10:37

Предлазем да поставе рампе за возове .

Name

корлеоне

07.03.2024 10:15

То се дешава када сваки други возач блеји у телефон,па зар је могуће да није видјео толики воз,па свако нормалан ко није купио возачку дозволу стане на пружном прелазу погледа лијево десно и онда прелази бар тако раде нормални возачи,а он пише поруке чита вијести на порталима и прелази пружни прелаз.

ОДГОВОРИТЕ