BL: Voz smrskao automobil na pružnom prelazu

Teška nesreća dogodila se večeras na pružnom prelazu u banjalučkom naselju Derviši, saznaje Srpskainfo.

Republika Srpska 06.03.2024 | 21:58
BL: Voz smrskao automobil na pružnom prelazu

U nesreći su učestvovali voz i automobil.

Automobil se kretao prema Dervišima i dolaskom na prugu koja nema rampu pokupio ga je voz, pričaju očevici za Srpskainfo.

U pitanju je putnički voz koji je saobraćao na relaciji Banjaluka- Prijedor.

U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su da se nesreća dogodila oko 19.40 u ulici Prištinska.

-U nesreći su učestvovali putnički voz i putničko vozilo. Dva lica su zadobila tjelesne povrede i ljekarska pomoc im se ukazuje na UKC RS- naveli su iz PU Banjaluka.

Policijski službenici PU Banjaluka vrše uviđaj na licu mjesta i u toku je potpuna obustava saobraćaja na navedenoj dionici. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac OJT Banjaluka.

(Srpskainfo)  Foto: Srpskainfo

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Onikrivi

07.03.2024 09:22

Ovo je velika neodgovornost, najprije Zeljeznica RS, a onda kompletne Vlade. Na pruznom prelazu kojim saobracaju redovno vozovi, porazna je cinjenica da nema nikakve zastite za ljude, signalizacije upozorenja, da je uzasavajuce. Za ovo treba ici ostavka u Zeljeznicama, resornom ministarsrvu, Vladi, konacno da se pokrene pravda za odgovorne. Bahati se i dalje bahate i unustavaju sve oko sebe, egoisticni politicki narcisoidni poltroni. Jadan je ovaj narod, koji ne vidi, ili nece da vidi ocigledno.

ODGOVORITE
Name

Re onikrivi

07.03.2024 10:36

Samo vozaci nisu krivi ,a sta reci na pruznom prelazu u Stanarima kod T.E.pre par dana ispred mene vozi passat iz pravca kulasa i nailazimo na semafor i zatvorenu rampu a on normalno obilazi sa lijeve strane i prelazi prugu ,ja sam se prestrasio kad sam to video i da ga stigne voz sta reci nego drugi kriv.

Name

MIKI

07.03.2024 09:36

VOZAČI NE PAZE NA PRELAZIMA..VOZOVOĐA NIJE KRIV.JER ZAUSTAVNI PUT VOZA JE MIN. 300 METARA

ODGOVORITE
Name

Traktoren

07.03.2024 09:54

Masinovoda nije pazijo nije vidijo da Auto dolazi sa strane svak li danas vozi Lokomotive

ODGOVORITE
Name

A&B

07.03.2024 10:37

Predlazem da postave rampe za vozove .

Name

korleone

07.03.2024 10:15

To se dešava kada svaki drugi vozač bleji u telefon,pa zar je moguće da nije vidjeo toliki voz,pa svako normalan ko nije kupio vozačku dozvolu stane na pružnom prelazu pogleda lijevo desno i onda prelazi bar tako rade normalni vozači,a on piše poruke čita vijesti na portalima i prelazi pružni prelaz.

ODGOVORITE