Микица Бојанић овој певачици понудио дует па објаснио зашто жели баш њу!

Певач Микица Бојанић на снимању популарне емисије у којој је гостовао, одушевио се вокалним способностима једне колегинице па јој је пред свима понудио сарадњу.

Забава 05.03.2024 | 20:20
Микица Бојанић овој певачици понудио дует па објаснио зашто жели баш њу!

Иако је мислио да откаже гостовање због прехладе ипак је на наговор оца дошао. Међутим, како ништа није случајно, испоставило се да би Микици ово гостовање могло да буде веома корисно.
 
Наиме, међу колегама је тај дан била и певачица Јасна Шћепановић, која је на Микицу оставила леп утисак, а када ју је чуо како пева уживо Бојанић јој је пред свима понудио дует.

„Морам да кажем да ја Јасну видим први пут и да је толико пријатна и културна и тако лепо зрачи, а с’обзиром на све то и одлично пева,  да сам потпуно сигуран да ће направити велики успех и озбиљан посао – рекао је Микица, па додао. Ретко када ово радим, али ево, уколико би она пристала, ја бих радо снимио дует са њом. Она је из Црне Горе, а познато је да ја код ћала у Баошићима проводим доста времена и волим Црну Гору“ – признао је најмлађи Бојанић.

Шћепановићева није одговорила на ову понуду, али је дан касније на свом Инстаграм профилу објавила њихову заједничку фотографију.



„Овај човек се враћа на велика врата, са једним дуетом ускоро“ – написала је Јасна, чиме је потврдила да је пристала да укрсти глас са Микицом.

(БН/ Фото:принтсцреен инстаграм)

Коментари / 0

Оставите коментар