Mikica Bojanić ovoj pevačici ponudio duet pa objasnio zašto želi baš nju!

Pevač Mikica Bojanić na snimanju popularne emisije u kojoj je gostovao, oduševio se vokalnim sposobnostima jedne koleginice pa joj je pred svima ponudio saradnju.

Zabava 05.03.2024 | 20:20
Mikica Bojanić ovoj pevačici ponudio duet pa objasnio zašto želi baš nju!

Iako je mislio da otkaže gostovanje zbog prehlade ipak je na nagovor oca došao. Međutim, kako ništa nije slučajno, ispostavilo se da bi Mikici ovo gostovanje moglo da bude veoma korisno.
 
Naime, među kolegama je taj dan bila i pevačica Jasna Šćepanović, koja je na Mikicu ostavila lep utisak, a kada ju je čuo kako peva uživo Bojanić joj je pred svima ponudio duet.

„Moram da kažem da ja Jasnu vidim prvi put i da je toliko prijatna i kulturna i tako lepo zrači, a s’obzirom na sve to i odlično peva,  da sam potpuno siguran da će napraviti veliki uspeh i ozbiljan posao – rekao je Mikica, pa dodao. Retko kada ovo radim, ali evo, ukoliko bi ona pristala, ja bih rado snimio duet sa njom. Ona je iz Crne Gore, a poznato je da ja kod ćala u Baošićima provodim dosta vremena i volim Crnu Goru“ – priznao je najmlađi Bojanić.

Šćepanovićeva nije odgovorila na ovu ponudu, ali je dan kasnije na svom Instagram profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju.



„Ovaj čovek se vraća na velika vrata, sa jednim duetom uskoro“ – napisala je Jasna, čime je potvrdila da je pristala da ukrsti glas sa Mikicom.

(BN/ Foto:printscreen instagram)

Komentari / 0

Ostavite komentar