Новак са сином у теретани, Стефан имитирао тату

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић налази се у Америци гдје се спрема за наступ на првом Мастерсу у сезони.

Република Српска 02.03.2024 | 11:33
Новак са сином у теретани, Стефан имитирао тату

Ноле је у Сједињене Америчке Државе стигао двије недјеље прије старта турнира у Индијан Велсу како би се максимално припремио за наступ на турниру који је освајао пет пута у каријери. Раздвајање од породице му тешко пада, па му друштво у Америци праве син Стефан и кћеркица Тара.

Од својих малишана се не раздваја ни на тренинзима. У сриједу му је друштво на терену правила кћеркица Тара, наредног дана је на терене престижног УЦЛА Универзитета стигао са сином Стефаном, а сада је објавио снимак на ком тренира у теретани са својим насљедником.

Стефан је имитирао тату док подиже тегове и помно пратио сваки његов потез.

Новак је објавио овај симпатичан видео уз музику из филма Терминатор са Арнолдом Шварценегером и поруку: “Напорно се ради”.

Подсјетимо, Мастерс у Индијан Велсу одржава се од 6. до 17. марта. Новак прошле године није учествовао на овом турниру због забране уласка у САД, па има прилиику да освоји велики број бодова.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву на Инстаграму.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објаву дијели Новак Дјоковиц (@дјокерноле)

(Курир)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Привилеговано дијете

02.03.2024 12:06

И још ми који се патимо треба да као за њега навијамо, а од наше грбаче се откидају паре чак и за ту теретану (све је на крају на државној сиси, колико год глумили неки "приватлук")

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики мики велики

02.03.2024 12:37

Са твоје грбаче? Па зар си толико, да не кажем, глуп?

Name

Мирослав

02.03.2024 16:08

Ста са васе грбаце? Ста ви имате дузни, или дајете Дјоковицима, сто измисљате? Смета вам успесан цовек у сваком погледу, и јадикујете над самим собом. Заврни рукаве, ухвати се посла.

Name

РЕ Мирослав

02.03.2024 21:23

Мислиш да је Ђоковић направио својим рукама ту теретану? Или справе у њој? Копа ли ђоковић угаљ да у теретани има струје? Мислиш да те његове паре расту на грани, или су само ПРЕРАСПОДЈЕЛА ТУЂЕГ РАДА, конташ?

Name

Арса

02.03.2024 15:05

Теретана је приватно власништво" платиш па се клатиш".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха Ха

02.03.2024 22:06

Организатор турнира плаћа закупнину тертане, један дио плаћа свјетска тениска организација ! То је што се тиче овога што коментаришете ! Будите без бриге, ни једна ваша марка не иде у џеп Новака Ђоковића ! Шта мислите, да га ви плаћате, да би догурао довде, па ви сте сопственог Краља издали , наравно да се морате патити кроз живот, и не заслужујете боље !

ОДГОВОРИТЕ