Novak sa sinom u teretani, Stefan imitirao tatu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nalazi se u Americi gdje se sprema za nastup na prvom Mastersu u sezoni.

Republika Srpska 02.03.2024 | 11:33
Novak sa sinom u teretani, Stefan imitirao tatu

Nole je u Sjedinjene Američke Države stigao dvije nedjelje prije starta turnira u Indijan Velsu kako bi se maksimalno pripremio za nastup na turniru koji je osvajao pet puta u karijeri. Razdvajanje od porodice mu teško pada, pa mu društvo u Americi prave sin Stefan i kćerkica Tara.

Od svojih mališana se ne razdvaja ni na treninzima. U srijedu mu je društvo na terenu pravila kćerkica Tara, narednog dana je na terene prestižnog UCLA Univerziteta stigao sa sinom Stefanom, a sada je objavio snimak na kom trenira u teretani sa svojim nasljednikom.

Stefan je imitirao tatu dok podiže tegove i pomno pratio svaki njegov potez.

Novak je objavio ovaj simpatičan video uz muziku iz filma Terminator sa Arnoldom Švarcenegerom i poruku: “Naporno se radi”.

Podsjetimo, Masters u Indijan Velsu održava se od 6. do 17. marta. Novak prošle godine nije učestvovao na ovom turniru zbog zabrane ulaska u SAD, pa ima priliiku da osvoji veliki broj bodova.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Novak Djokovic (@djokernole)

(Kurir)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Privilegovano dijete

02.03.2024 12:06

I još mi koji se patimo treba da kao za njega navijamo, a od naše grbače se otkidaju pare čak i za tu teretanu (sve je na kraju na državnoj sisi, koliko god glumili neki "privatluk")

ODGOVORITE
Name

Miki miki veliki

02.03.2024 12:37

Sa tvoje grbače? Pa zar si toliko, da ne kažem, glup?

Name

Miroslav

02.03.2024 16:08

Sta sa vase grbace? Sta vi imate duzni, ili dajete Djokovicima, sto izmisljate? Smeta vam uspesan covek u svakom pogledu, i jadikujete nad samim sobom. Zavrni rukave, uhvati se posla.

Name

RE Miroslav

02.03.2024 21:23

Misliš da je Đoković napravio svojim rukama tu teretanu? Ili sprave u njoj? Kopa li đoković ugalj da u teretani ima struje? Misliš da te njegove pare rastu na grani, ili su samo PRERASPODJELA TUĐEG RADA, kontaš?

Name

Arsa

02.03.2024 15:05

Teretana je privatno vlasništvo" platiš pa se klatiš".

ODGOVORITE
Name

Ha Ha

02.03.2024 22:06

Organizator turnira plaća zakupninu tertane, jedan dio plaća svjetska teniska organizacija ! To je što se tiče ovoga što komentarišete ! Budite bez brige, ni jedna vaša marka ne ide u džep Novaka Đokovića ! Šta mislite, da ga vi plaćate, da bi dogurao dovde, pa vi ste sopstvenog Kralja izdali , naravno da se morate patiti kroz život, i ne zaslužujete bolje !

ODGOVORITE