Пронађен нож у ранцу ђака ОШ Владислав Рибникар

- Школском полицајцу Основне школе "Владислав Рибникар" у Београду пријављено је да ученик осмог разреда има нож у ранцу, али нико није повријеђен нити је тај ђак коме пријетио, саопштено је из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Србије.

Србија 23.02.2024 | 13:20
Пронађен нож у ранцу ђака ОШ Владислав Рибникар

Ученик је доведен код директора школе, те је рекао да нож није његов, иако је нађен у његовом ранцу, наведено је у саопштењу.

"Сви ученици школе су безбедни", навели су у МУП-у и додали да настављају рад како би расвијетлили све детаље.

У ОШ "Владислав Рибникар" 3. маја прошле године ученик седмог разреда убио је девет ђака и чувара школе. 

(Срна) Фото: Wикипедиа

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

И ми нешто

23.02.2024 13:55

...о догађајима у Њемачкој ликујемо и ширимо мржњу!? Па погледајмо сада себе, али дубоко и трезвено! Ми смо багра, иста или већа од оних које на које ми волимо да показујемо прстом и мрзимо. Фуј! Народ смо за вјечну срамоту!

ОДГОВОРИТЕ
Name

И из Њемацке

23.02.2024 15:32

је сва та трулез досла и овдје, за то сте се грцевито борили сада узивајте у томе свеједно или у Њемацкој или овдје.... Пљацке висе нема по Истоку, Југу итд....

Name

Мика

24.02.2024 08:17

А ста ако се децак осецао несигурним и носи ноз да се застити ако буде нападнут?

Name

Педагог

23.02.2024 16:43

Ево ја сам дипломирани педагог са 3 године рада у струци а и те три године радим искључиво на замјенама због болницког одсуства . У изопаченом друству какав је нас и са свим овим трагицним и девијантним околностима јос увијек 1 педагог и 1 психолог покривају двије смјене у средњим и основним школама?! Ненормално и нелогично. За све се има пара а да да се запосли висе струцног кадра који би се посветио ученицима нема ?!

ОДГОВОРИТЕ