Pronađen nož u rancu đaka OŠ Vladislav Ribnikar

- Školskom policajcu Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu prijavljeno je da učenik osmog razreda ima nož u rancu, ali niko nije povrijeđen niti je taj đak kome prijetio, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

Srbija 23.02.2024 | 13:20
Pronađen nož u rancu đaka OŠ Vladislav Ribnikar

Učenik je doveden kod direktora škole, te je rekao da nož nije njegov, iako je nađen u njegovom rancu, navedeno je u saopštenju.

"Svi učenici škole su bezbedni", naveli su u MUP-u i dodali da nastavljaju rad kako bi rasvijetlili sve detalje.

U OŠ "Vladislav Ribnikar" 3. maja prošle godine učenik sedmog razreda ubio je devet đaka i čuvara škole. 

(Srna) Foto: Wikipedia

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

I mi nešto

23.02.2024 13:55

...o događajima u Njemačkoj likujemo i širimo mržnju!? Pa pogledajmo sada sebe, ali duboko i trezveno! Mi smo bagra, ista ili veća od onih koje na koje mi volimo da pokazujemo prstom i mrzimo. Fuj! Narod smo za vječnu sramotu!

ODGOVORITE
Name

I iz Njemacke

23.02.2024 15:32

je sva ta trulez dosla i ovdje, za to ste se grcevito borili sada uzivajte u tome svejedno ili u Njemackoj ili ovdje.... Pljacke vise nema po Istoku, Jugu itd....

Name

Mika

24.02.2024 08:17

A sta ako se decak osecao nesigurnim i nosi noz da se zastiti ako bude napadnut?

Name

Pedagog

23.02.2024 16:43

Evo ja sam diplomirani pedagog sa 3 godine rada u struci a i te tri godine radim isključivo na zamjenama zbog bolnickog odsustva . U izopačenom drustvu kakav je nas i sa svim ovim tragicnim i devijantnim okolnostima jos uvijek 1 pedagog i 1 psiholog pokrivaju dvije smjene u srednjim i osnovnim školama?! Nenormalno i nelogično. Za sve se ima para a da da se zaposli vise strucnog kadra koji bi se posvetio učenicima nema ?!

ODGOVORITE