Бинго већ 11 година најбољи пријатељ СОС Дјечијих села

Донацијом у износу од 44.000 КМ озваничено је 11 година пријатељства највеће бх. компаније Бинго и организације СОС Дјечија села у БиХ. Бинго, као најбољи пријатељ породице СОС маме Амире вриједном донацијом осигурат ће све што је потребно дјечацима и дјевојчицама током године дана, а дио средстава бит ће усмјерен на покривање трошкова живота два студента из бриге СОС Дјечијег села у Грачаници.

Босна и Херцеговина 23.02.2024 | 09:10
Бинго већ 11 година најбољи пријатељ СОС Дјечијих села

„Наша подршка СОС Дјечијим селима у БиХ улази у другу деценију што потврђује преданост нашем пријатељству, које је током година израсло у нераскидиво пријатељство. Вјерујемо да се успјех наше досадашње сарадње темељи на пажљивом ослушкивању потреба, пружању љубави и подршке. Сретни смо што представљамо стабилан ослонац породици СОС маме Амире, но важна су нам сва дјеца којима су СОС Дјечија села у БиХ пружила топлину породичног дома.

Тако ћемо, свјесни потреба младих, ове године подржати и два студента из бриге СОС Дјечијег села Грачаница. Захвални на досадашњем указаном повјерењу, настављамо заједно, с отвореним срцима, пружати подршку онима којима је то најважније.“, казала је Татјана Пауноски, руководилац Службе траде маркетинга Бинга.

„Имати истинског пријатеља значи дијелити и заједничке вриједности, имати подршку и разумијевање, а то је оно што његујемо већ 11 година са компанијом Бинго. Стога, с поносом можемо рећи да заиста имамо најбољег пријатеља.  СОС Дјечија села у БиХ већ три деценије пружају дјеци одрастање у породичном окружењу и оснажују младе људе, а породицама у потреби помажемо да остану на окупу како бисмо превенирали издвајање дјеце из породице, и у сваком сегменту нашег стратешког дјеловања увијек смо наилазили на разумијевање и подршку компаније Бинго.

Најбољи показатељ истинске посвећености компаније Бинго јесте посебна веза са породицом СОС маме Амире, а ове године одлучили су се подржати два студента, младе особе из бриге СОС Дјечијих села у БиХ. Нашим пријатељима из Бинга се захваљујемо од срца за сваки тренутак несебичне подршке“, рекао је национални директор организације Малик Гарибија.

Донација у износу од 36.000 КМ бит ће усмјерена на покривање годишњих трошкова живота породице из СОС Дјечијег села Сарајево, а са додатних 8.000,00 КМ Бинго ће подржати два студента из Грачанице који се школују у Тузли.

Организација СОС Дјечија села у Босни и Херцеговини пружа бригу о дјеци и младима без родитељског старања већ три деценије, а кроз Програме јачања породица помаже социјално угроженим породицама те ради на превенирању издвајања дјеце из породице поријекла.

Више информација о раду СОС Дјечијих села у БиХ и како помоћи можете сазнати на страници www.сос-дс.ба.  

(ПР) Фото: ПР