Александри Пријовић дозвољено да пева у Задру!

Градоначелник Задра преименовао је своју одлуку и концерт Александре Пријовић дозвољен је у овом граду!

Забава 22.02.2024 | 18:32
Александри Пријовић дозвољено да пева у Задру!

Како пишу тамошњи медији, њена турнеја се наставља, а сада се огласила и она.

- Драги моји, не могу вам описати колико вам се веселим. Видимо се 7.6. у Задру. Верујем да ћемо се добро забавити и створити тренутке које ћемо памтити целог живота. Пуно ми је срце што на листу ове посебне турнеје могу додати и ваш град – поручила је пре неколико тренутака Александра путем Еxтра ФМ-а.

Подсетимо, градоначелник Задра, Бранко Дукић, наводно није дозволио да се одржи концерт Александре Пријовић у Задру, пишу хрватски медији.

Концерт је, како пишу тамошњи медији, требало да се одржи у мају у дворани Крешимир Ћосић, али је Дукић наводно експресно одбио да Александра пева у граду, па концерт није заказан нити најављен, сазнаје "Индеx.хр".

Како је даље наводио поменути портал, Дукић је одбио организаторе концерта и то правдао тврдњом да у дворани Крешимира Ћосића "нема слободних термина".

Градоначелник Задра није одговорио на упите тамошњег портала, као ни управа дворане, а изостао је коментар и од организатора концерта.

Aleksandra Prijović, OsijekФОТО: ЈУРИЦА ЦВИТАНИЋ/ЕXТРА ФМ

Како незванично сазнаје поменути протал, градоначелник се предомислио након упита новинара, а одлука би о концерту Александре Пријовић могла бити донета сутра у Задру, а да ли постоји опција да се концерт ипак одржи, знаће се ускоро.

Подсетимо, Александра Пријовић је током децембра пет пута пунила загребачку Арену, а одржала је ипет концерата у Осијеку.

(Курир / Ало )

Коментари / 0

Оставите коментар