Aleksandri Prijović dozvoljeno da peva u Zadru!

Gradonačelnik Zadra preimenovao je svoju odluku i koncert Aleksandre Prijović dozvoljen je u ovom gradu!

Zabava 22.02.2024 | 18:32
Aleksandri Prijović dozvoljeno da peva u Zadru!

Kako pišu tamošnji mediji, njena turneja se nastavlja, a sada se oglasila i ona.

- Dragi moji, ne mogu vam opisati koliko vam se veselim. Vidimo se 7.6. u Zadru. Verujem da ćemo se dobro zabaviti i stvoriti trenutke koje ćemo pamtiti celog života. Puno mi je srce što na listu ove posebne turneje mogu dodati i vaš grad – poručila je pre nekoliko trenutaka Aleksandra putem Extra FM-a.

Podsetimo, gradonačelnik Zadra, Branko Dukić, navodno nije dozvolio da se održi koncert Aleksandre Prijović u Zadru, pišu hrvatski mediji.

Koncert je, kako pišu tamošnji mediji, trebalo da se održi u maju u dvorani Krešimir Ćosić, ali je Dukić navodno ekspresno odbio da Aleksandra peva u gradu, pa koncert nije zakazan niti najavljen, saznaje "Index.hr".

Kako je dalje navodio pomenuti portal, Dukić je odbio organizatore koncerta i to pravdao tvrdnjom da u dvorani Krešimira Ćosića "nema slobodnih termina".

Gradonačelnik Zadra nije odgovorio na upite tamošnjeg portala, kao ni uprava dvorane, a izostao je komentar i od organizatora koncerta.

Aleksandra Prijović, OsijekFOTO: JURICA CVITANIĆ/EXTRA FM

Kako nezvanično saznaje pomenuti protal, gradonačelnik se predomislio nakon upita novinara, a odluka bi o koncertu Aleksandre Prijović mogla biti doneta sutra u Zadru, a da li postoji opcija da se koncert ipak održi, znaće se uskoro.

Podsetimo, Aleksandra Prijović je tokom decembra pet puta punila zagrebačku Arenu, a održala je ipet koncerata u Osijeku.

(Kurir / Alo )

Komentari / 0

Ostavite komentar