Мушкарац убио супругу, покушао самоубиство

У Универзитетском клиничком центру у Тузли хоспитализован је мушкарац који је данас у приградском насељу Липница надомак Тузле усмртио женску особу.

Босна и Херцеговина 21.02.2024 | 17:30
Мушкарац убио супругу, покушао самоубиство

Мушкарац иницијала Е. С. Т. јутрос је усмртио женску особу С. Б. са којом је живио у истој кући у тузланском приградском насељу Липница. Полицији је убиство пријавио њихов пријатељ, након чега се приступило насилном уласку у објекат.

Према информацијама до којих је дошао Клиx, полиција је у једној соби пронашла усмрћену жену те мушкарца са убодним ранама у предјелу стомака, насталим највјероватније ножем.

Како су рекли из Универзитетског клиничког центра у Тузли, пацијент је по пријему интубиран и тренутно се налази у операционој сали.

Полиција и тужилац су тренутно на мјесту догађаја обављају увиђај, утврђујући све детаље чина.

– Дежурни тужилац ће издати наредбу за обдукцију тијела преминуле како би се утврдили тачни узроци смрти. Више информација ћемо бити у могућности саопштити након обављања увиђаја, обдукције и потребних истражних радњи – рекао је Адмир Арнаутовић, потпарол Кантоналног тужилаштва у Тузли.

С друге стране, комшије изјављују да је ријеч о мушкарцу са мађарским држављанством, а у кућу у којој је почињено убиство скупа са женском особом доселили су се прије нешто више од годину дана.

Мушкарац који је дане проводио у инвалидским колицима и усмрћена жена са комшијама нису остваривали ближи контакт. Али, овај случај су мјештани Липнице дочекали с невјерицом, истичући да је ријеч о мирном приградском насељу.

(Клиx)  Фото: Аваз

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Хм

21.02.2024 22:05

Опет Тузла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

22.02.2024 08:44

Прави запад томе тежите то и добијате јуриш у европу и наравно само слиједити западњачку демократију све до самоистребљења нече бити тешко да се поубијамо ионако је мало свијета остало наовом нашем дивљем западу

ОДГОВОРИТЕ