Љубан Хофман дошао на свадбу Слобе Радановића

Љубан Хофман Видовић пуштен је у децембру месецу на слободу након више од месец дана притвора, након што је Прво Основно јавно тужилаштво у Београду саопштило да против њега нема доказа за кривично дело злостављање и мучење, а сад се појавио на свадби Слобе Радановића и његове супруге Јелене у једном престоничком локалу.

Забава 20.02.2024 | 23:04
Љубан Хофман дошао на свадбу Слобе Радановића

Званице, међу којима је био велики број познатих личности, пролазиле су поред припадника седме силе, а наше камере ухватиле су Љубана Хофмана Видовића, који није желео да се задржава испред локала по доласку.

Тужилаштво је, подсетимо, донело решење којим је одбачена кривична пријава због једног кривичног дела Злостављање и мучење, будући да нема доказа да је исти присуствовао критичном догађају, односно да нема доказа којим би се поткрепила оправдана сумња да је осумњичени Љубан учинио кривично дело Злостављање и мучење.

Тужилаштво је саопштило да исказе жртава браће Хофман није узело као веродостојне, односно им није поклонило веру јер су у супротности са изведеним доказима, а нарочито имајући у виду видео запис догађаја.

Двојица мушкараца које су, како се сумња, малтретирали Љубан и Милан Видовић Хофман, саслушана су јуче у Првом основном јавном тужилаштву у Београду, где су тврдили да нису малтретирани, већ да је све била само шала. Како је "Блиц" незванично сазнао, у питању су достављач и конобар из Ирига које су браћа Хофман наводно малтретирала, а снимци објављени на друштвени мрежама.

(Блиц) Фото: СНЕЖАНА КРСТИЋ, РИНГИЕР / РИНГИЕР

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Џиберлук

21.02.2024 00:11

Манијак и силедзија досао на свадбу неког народног пјеваца за ције пјесме нико никада није цуо.

ОДГОВОРИТЕ