Ljuban Hofman došao na svadbu Slobe Radanovića

Ljuban Hofman Vidović pušten je u decembru mesecu na slobodu nakon više od mesec dana pritvora, nakon što je Prvo Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo da protiv njega nema dokaza za krivično delo zlostavljanje i mučenje, a sad se pojavio na svadbi Slobe Radanovića i njegove supruge Jelene u jednom prestoničkom lokalu.

Zabava 20.02.2024 | 23:04
Ljuban Hofman došao na svadbu Slobe Radanovića

Zvanice, među kojima je bio veliki broj poznatih ličnosti, prolazile su pored pripadnika sedme sile, a naše kamere uhvatile su Ljubana Hofmana Vidovića, koji nije želeo da se zadržava ispred lokala po dolasku.

Tužilaštvo je, podsetimo, donelo rešenje kojim je odbačena krivična prijava zbog jednog krivičnog dela Zlostavljanje i mučenje, budući da nema dokaza da je isti prisustvovao kritičnom događaju, odnosno da nema dokaza kojim bi se potkrepila opravdana sumnja da je osumnjičeni Ljuban učinio krivično delo Zlostavljanje i mučenje.

Tužilaštvo je saopštilo da iskaze žrtava braće Hofman nije uzelo kao verodostojne, odnosno im nije poklonilo veru jer su u suprotnosti sa izvedenim dokazima, a naročito imajući u vidu video zapis događaja.

Dvojica muškaraca koje su, kako se sumnja, maltretirali Ljuban i Milan Vidović Hofman, saslušana su juče u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, gde su tvrdili da nisu maltretirani, već da je sve bila samo šala. Kako je "Blic" nezvanično saznao, u pitanju su dostavljač i konobar iz Iriga koje su braća Hofman navodno maltretirala, a snimci objavljeni na društveni mrežama.

(Blic) Foto: SNEŽANA KRSTIĆ, RINGIER / RINGIER

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Džiberluk

21.02.2024 00:11

Manijak i siledzija dosao na svadbu nekog narodnog pjevaca za cije pjesme niko nikada nije cuo.

ODGOVORITE