Петровић позвао Семберце: Оснажимо заједно СДС

- Позивам поштене, неукаљане, перспективне људе да нам се придруже и буду носиоци промјена, да заједно покушамо да сви изађемо из летаргије, да се не плашимо и схватимо да је снага у народу, да нам је циљ да људи остају у нашој Бијељини, да  градимо поштено друштво и друштво једнаких могућности за све, да поштеним радом доприносимо развоју наше локалне заједнице и отаџбине на свим нивоима".

Република Српска 20.02.2024 | 08:30
Петровић позвао Семберце: Оснажимо заједно СДС

Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић (СДС) упутио је јавни позив симпатизерима Српске демократске странке (СДС), али и оне који су неопредјељени, да буду слободни и наредних дана посјете просторије те странке у Бијељини које се налазе на локацији Трг Драже Михајловића бр. 7.

Додаје да ће сваког радног дана у периоду од 10 до 19 часова у просторијама странке се налазити неко од активиста те странке, а у одређеним терминима и он лично.

"Позивамо вас да  слободно дођете, поставите питања, разбијете своје предрасуде, упутите критике како позитивне тако и негативне и дате своје приједлоге. Посљедње три године Српска демократска странка иде потпуно супротним курсом од оног који је у периоду прије 2020. године био на снази на локалном нивоу, на новом курсу који смо заузели. Залажемо се за нулту стопу криминала и корупције, за децентрализацију, равноправност свих чланова, оснаживање жена у политици и борбу за праведније, хуманије и перспективније друштво", стоји у прогласу.

Петровић подсјећа да су у градској организацији СДС-а у току унутарстраначки избори и припрема за предстојеће локалне изборе, која између осталог подразумијева "чишћење али и сабијање редова".

"Већ сам рекао и поновићу, Српска демократска странка ће на предстојеће изборе изаћи са најјачом одборничком листом икада, листу ће чинити најбољи међу нама, људи "без путера на глави и ораха у џепу", који су остварени на пољима свог дјеловања и узорни чланови своје локалне заједнице. Из тог разлога позивам поштене, неукаљане, перспективне људе да нам се придруже и буду носиоци промјена, да заједно покушамо да сви изађемо из летаргије, да се не плашимо и схватимо да је снага у народу, да нам је циљ да људи остају у нашој Бијељини, да  градимо поштено друштво и друштво једнаких могућности за све, да поштеним радом доприносимо развоју наше локалне заједнице и отаџбине на свим нивоима", наглашава Петровић.

Он је поручио да више ништа није исто у локалном СДС-у и вријеме је за корјените промјене!

"Српска демократска странка је државотворна странка, као таква заслужује да се њеним амблемом поносе најбољи и да је најпоштенији и најспособнији представљају. Студенти пред којима је будућност, пензионери који сте стварали ову земљу, борци који сте одбранили ову земљу, пољопривредници који храните ову земљу, поштени радници, родитељи који желите да вам дјеца одрастају, школују се и запосле у нашој земљи,  сви ви којима је стало до наше Бијељине и до Српске, добродошли сте", поручио је Петровић.

(БН) Фото: Илустрација

Коментари / 24

Оставите коментар
Name

Соколац

20.02.2024 09:20

Петровић је карактеран човјек, а не као Цицко, увлачи се Додику, а овамо је као против СНСД-а. Мозе се на сајту општине Соколац прочитати како бн тв подрзава демос и снсд јер пису против Цицка, а што његове ноге вире из Додиковог д….. то никоме ништа!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

20.02.2024 09:24

Љубиса ријетко каракетан, непоткупљив и принципијелан цовјек, као таквом треба дати повјерење.Човјек који не сједи на 2 столице, да су у сдс-у сви као он нико ниста им неби могао, остали сви млака вода, не знају гдје би, мало са Додиком мало га пљују и народу оци замазују, очит примјер је Цицко и слични њему који су срозали и уништили странку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соколац

20.02.2024 09:31

Браво Љубиса,браво домацински сине. Ставите на листу само постене људе није битно којег су степена образовања и који посао раде. Постеног цовјека ниста није срамота радити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

20.02.2024 09:31

Цлан сам СДС од оснивања, од првог дана и одавно се цовјек као сто је Петровиц није пијавио у СДС-у, али и на политицкој сцени Републике Српске. Омладино, подрзите га, а и ми цемо старији колико год моземо. За сада, он је једини политицар који 2026 г, на предсједницким изборима , мозе лагано, до ногу потуци, све олосе и криминалце из СНСД-а. Остали сателити, УС, ДНС, СП, СПС нису вриједни помена. Комби странке, цији су предсједници уз Додика само ради користи и лицног богатства. Цим Додик изгуби прве изборе напустице га, окренути му ледја, окривити за све и свједоцити против њега. Лицно их познајем,вецину, и у СДС су били да би се богатили. Калиниц, Цубриловиц, Бањац и остали ПАПЦИ. Замисли какав цовјек морас и мозес бити, да те једна Зељка Цвијановиц назове папком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.02.2024 09:32

Бравооооо Љубиша! Свака част на храбрости, одлучности и борби за опстанак народа на овим просторима. Поштени људи придружите се овом човјеку јер нуди перспективу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

20.02.2024 10:14

Лијепо речено. Државотворна, патриотска итд. Међутим, највећи број папака тј.проданих душа је управо из државотворне странке. Довољно је погледати Додиково окружење. Све папак до папка и то из СДС-а. Волио бих да се ситуација промјени и да ме демантујете али тренутно то није случај. Људска похлепа и љубав за парама је јача од сваког патриотизма. Тако их Миле лако купује да то није за вјеровати!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре сјептик

20.02.2024 10:33

Па воле један,Петровиц ти о томе и говори,ал не мизес ти схватит!

Name

Маринко

20.02.2024 11:28

Љубиша позива поштене људе а не прљаве као што је Стевандић, Бањац, Чавић, Цицко и остала гамад

Name

Конацно

20.02.2024 10:22

Након дугогодисњих манипулација у СДС-у,од њених цланова,па цак и од предсједника СДС странке,досао је тренутак да на цело те странке додје постен,упоран, и вјеран предсједнок, који ствара позитиван амбијент за напредовање Бијељине,И сире околине.Овом градонацелнику се мозе вјеровати,да це Семберија постати примјер и узор напретка И просперитета,коме се могу дивити,И завидјети многи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦТЕБАХ

20.02.2024 10:25

Подршка једног старог члана СДС. Боже здравља, ту сам да подржим све позитивне промене у странци и да са поносом могу рећи да сам члан од оснивања ДРЖАВОТВОРНЕ СТРАНКЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

20.02.2024 10:26

Ми, као одани чланови, знамо да је дошло време за промене. Позивамо на реорганизацију СДС-а у Бјељини. Годинама смо били запостављени и нисмо видели озбиљну трибину ни из ГО ни из врха странке. Осећамо потребу да се наше мишљење чује и да се наша странка врати својим основним вредностима. Наша подршка Љубиши Петровићу је снажна. Знамо да он неће дозволити да се доносе кључне одлуке од стране оних блиских СНСД-у. Његова борба за интегритет странке и институција је неумољива. На крају, знамо да је промена могућа. Морамо се ујединити и реорганизовати како бисмо вратили СДС на прави пут. Нека наша странка буде поносна на нас, на своје часне и поштене симпатизере. С љубављу према Републици Српској,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пајић

20.02.2024 10:26

Прво треба СДС очистити од Мићиних привезака. Затим од оних којима је врхунац политичког успјеха котлић код Точка... Уведите нове људе који нису до сада били у политици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Пајић

20.02.2024 11:23

Тако је ! Нека странка направи папир по коме нема преласка у другу странку,нити мешетарења са другима .Превише је СДС имао папака ,тако да Љубиша ,поштењачина,се бори од самог почетка са неким духовима прошлости ,садашњости,а Бога ми има и оних сто би у октобру врло радо се опарили на издаји .Љубиша живио својим најближима и нама,осталим ,што те подржавамо и цијенимо твоје напоре да направиш од ничега бољу будућност за све нас !🙏🔥❤️

Name

ЈОБАХ

20.02.2024 10:27

Хвала, жив и здрав нам био,нема стајања до коначне побједе💪

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

20.02.2024 10:51

До коначне побједе, зар није Вукан ова водиља. Немам ништа против да је и СДСова само да не доживимо опет неког Чавића. Било би превише. Зато с Вуканом, Петровићем, Говедарицом, господином Босићем до народне слободе.

Name

Сацко

20.02.2024 10:44

Цијела БиХ је пљцкана вијековима од други, јацих дрзава. То се покусава и данас а народу се прицају разне прице о некој мрзњи и национализму да би Тајкуни и нецасни политицари лаксе управöјали масама и зивјели на њиховој глупости.БиХ нема нисра осим своје природне ,здраве љепоте а то јој тајкуни у свом интересу зеле узет. Треба се ујединит сав народ као један и одупријети се мафији у цитавој БиХ и то им недозволит, јер це нам унистит све природне љепоте а то нам је само и остало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РеНада

20.02.2024 15:29

Дајте, не провалије се. Па, управо међу овима које сте навели налази се пола који су упропастили СДС. Дај да видимо шта је Босиц урадио овој дрзавотворној странци док је био председник. СДС се олако одрекао својих оснивача и старих чланова. Неки су једва дочекали да странци стијене најјаче чланове, да би се дочекали фотеља. Тешка је то прича. СДС се мора, напокон, трансформисати из покрета у здравију политичку партију. Нисмо ми никад научили да будемо опозиција. То значи да смо искључиво због власти спремни учинити све. А политички програм нека чита онај ко нема паметнија посла. СДС вапије за једним великим поспремањем.

Name

Шћепан

20.02.2024 10:48

Мало је људи као Петровић,у СДС се накупило пуно папака, криминалаца као што је Василије Перић, Цицко и других бојим се да Љубиша неће имати довољно искрени чланова који ће га подржати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па да

20.02.2024 11:21

Само провести изборе у бн и довести младе и неукаљане кадрове не да се избори проводе фиктивно само на папиру и увјек старе дрћеле се вуцарају по странци а ниста за странку не раде ту су само из интереса

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

20.02.2024 11:24

Народе, подржите истину, правду и великана др.Љубису Петровица!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сдс

20.02.2024 11:46

Па Љубиша је један од тих прелетача и то више пута .Срамота да он неког прозива.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брат

20.02.2024 14:28

Браво ,Љубиса ти си поново градонацелник Бијељине!Ти и Бодирога из Фоце најјсвијетлије тацке у Сдс!Само коректно и постено!Љубиса у Бијељини побједјује,а Бодирога у Фоци!Поздрав за Љубису и Бодирогу!Зиви и здрави били!Зивио Сдс и зивјела Република Српска!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професионалац

20.02.2024 16:47

Ово је ОДСУДНА БИТКА за РЕПУБЛИКУ СРПСКУ, ако погршимо више нема ПОПРАВНОГ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈЕЛЕНА

20.02.2024 17:14

Јак СДС је проблем за Бурлу и зато све чини да га развуче(папци, прелетачи...) али џаба му опет државотворна странка има најбоље кадрове који могу РС извући из амбиса и окова криминала. Двојица Петровића, 2 Миличевића, Вукота, Бодирога, Орашанин, Радуловић, Нешковић....

ОДГОВОРИТЕ