Тешко повријеђена дјевојчица која је пала са прозора

Дјевојчица (14) која је пала са прозора Основне школе у "Каменица" код Бихаћа због задобијених повреда транспортована је на Клинику за ортопедију и трауматологију Клиничког центра Универзитета у Сарајеву, а у тренутку пријема у Контоналну болницу у Бихаћу била је при свијести.

Република Српска 16.02.2024 | 11:04
Тешко повријеђена дјевојчица која је пала са прозора

Докторица Ирма Арифовић, начелница Центра ургентне медицине ове здравствене установе, истакла је да је на самом пријему пацијентица била при свијести, орјентисана и комуникативна.

– Урађена јој је хитна дијагностика како ЦТ, тако и РТГ, те остале неопходне анализе. Она је након прегледа у Центру ургентне медицине примљена на Одјел неурохирургије одакле је због дијагностикованих повреда пацијентица премјештена у Јединицу интензивног лијечења Кантоналне болнице у Бихаћу – рекла је Арифовићева за РТВ УСК.

Према њеним ријечима, љекарски конзилиј је одлучио да ће дјевојчицу транспортовати због задобијених повреда на Клинику за ортопедију и трауматологију Клиничког центра Универзитета у Сарајеву.

Але Шиљдедић, портпарол Управе полиције УСК, истакао је за овај медиј, да су запримили пријаву у сриједу око 10.50 часова из Кантоналне болнице у Бихаћу.

– Полицијска станица Бихаћ је запримила пријаву из Кантоналне болнице у Бихаћу да је у установу довезена дјевојчица са непуних 14 година старости која је наводно пала са прозора првог спрата основне школе на Каменици, те да има повреде. Полиција је изашла на лице мјеста, констатовала да је дојава тачна. Нажалост, ова дјевојчица има тешке тјелесне повреде. Полиција је обавила увиђај и сад се проводи криминалистичка истрага ради утврђивања свих околности овог догађаја, односно утврђивања како је уопште дошло до пада – истакао је Шиљдедић.

(Аваз) Фото:Аваз

Коментари / 0

Оставите коментар