СИПА осим куће Дебевца претресла још три особе

Тужилаштво БиХ проширило је истрагу у афери "Прислушкивање" против суспендованог предсједника Суда БиХ Ранка Дебевца и Османа Мехмедагића Осмице, бившег директора ОБА-е. 

Босна и Херцеговина 14.02.2024 | 08:56
СИПА осим куће Дебевца претресла још три особе

Истрага је проширена на више предмета, што је један од разлога због чега је поступајући тужилац Бојана Јоловић затражила продужење притвора за још мјесец дана.

По налогу Тужилаштва БиХ, уз одобрење Суда, припадници СИПА-е обавили су синоћ претрес куће ухапшеног Дебевца, али  то није није све. 

Сазнајемо да су припадници СИПА-е, осим куће Дебевца, претресли имовину још три особе.

Једна од њих је, како сазнаје "Аваз", радник Суда БиХ. Ради се о мушкарцу иницијала М.П.

Проширење истраге против Дебевца се односи на сумњу на корупцијске активности, тачније да је суспендовани предсједник Суда БиХ осумњичен за примање мита за предмете који су се водили пред овим Судом.

(Аваз)  Фото:Аваз

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Сл

14.02.2024 09:08

Лопина матора ко има паре на слободи раква је дрзава цјела.зато крупни кримоси су на слободи о пркосе и теторису обицни народ а буранија сиромасна лези пор затворима.да те нагузе добро и затвору корумпирани судија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Још

14.02.2024 09:09

Треба да завирире и мало даље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добој исток

14.02.2024 09:28

А кад ће доћи добојско тужилаштво + $$$$, Корумпиране судије,"Гарић" случај је метастазирао, све до Западног дијела,РС,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Треба

14.02.2024 09:50

Извршити претресе и мало шире најбољи вам је доказ ко се и како понаша пред судом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Не пуштати их

14.02.2024 10:14

Ово су до сада највеће звјерке ухапшене у БиХ и ово Тузиластво и Суд БиХ морају добро прочешљати. Од оваквих лопова све поциње но права тројица за зло у БиХ још ведре и облаче и још вуку конце криминала и корупције. До њих це се морати на крају доћи како год окренеш. Јер њихове заслуге за криминал у БиХ су немерљиве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А кад це

14.02.2024 17:08

Торовидје са породицамааа кумовимаааа папцимаа поткованим љубавним????? Да неби остали подстанари као пре рата!????? Прљави капитал ди грлаа!

ОДГОВОРИТЕ