Италијански фудбалер добио доживотну казну затвора

Ђовани Падовани (28), бивши италијански фудбалер и модел, осуђен је на доживотну затворску казну јер је уходио и претукао на смрт бившу девојку. Њему је суд у Болоњи изрекао казну за убиство Алесандре Матеуци (56), а трагични догађај се десио 23. августа 2022. године.

Свијет 13.02.2024 | 12:41
Италијански фудбалер добио доживотну казну затвора

Све се збило само неколико седмица након што га је она пријавила за ухођење, да би је Падовани сачекао испред куће и претукао, а исход је био фаталан.

Бивши фудбалер ју је приметио док је разговарала телефоном са својом сестром Стефанијом, која је чула вриске, док је напао најприје чекићем и шакама, потом бејзбол палицом, а на крају и клупом коју је покупио из парка у близини.

Италијански медији преносе да је Падовани након што је одстрањен са тренинга одлетио за Болоњу гдје је направио засједу, а сестра Алесандре Матеуци је у разговору за локалну телевизију открила како је чула вриске и молбе да прекине.

Изашла је из свог аутомобила и почела да вришти:

– Не, Ђовани, преклињем те. Била сам на телефону – чуло се напољу.

– Одмах сам назвала полицију која је убрзо стигла – навела је она Матеуци

Хитна помоћ је брзо реаговала, али је Алесандра подлегла повредама у болници. Њих двоје су у вези били око годину дана, али према свједочењима нису проводили много времена заједно јер је она живјела у Болоњи, а он на Сицилији, пише Спортал.

Стефанија је такође открила и да то није био први случај насиља, већ да је након свађе у јануару 2022. године бивши фудбалер ломио ствари по кући њене сестре, те да ју је непрестано звао и писао јој након раскида, због чега га је она пријавила полицији. То га ипак није зауставило, а „Дејли мејл” пише како је покушавао да јој поквари аутомобил и да су га комшије виђале како се пео на терасу.

Падовани је поред фудбалске, градио и каријеру манекена, а што се спорта тиче наступао је за велики број италијанских нижелигашких клубова. Последњи ангажман момак који је играо на позицији штопера имао је у Санкаталдезеу, тиму који се такмичи у Серији Д.

(Спортал) Фото: Мицхеле Нуцци / ЛаПрессе / Профимедиа

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

глобалиста

13.02.2024 12:48

Који морон,он са 28 год. убија своју дјевојку од 56 година,шпагети верзија злочина и казне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.02.2024 13:54

Са овим ликом нешто дебело није у реду, и добро је да је завршио на доживотној робији, јер ко зна какве би још ствари био у стању да направи!

Name

Да али

13.02.2024 15:41

и она је изабрала типа по својој мјери. По годинама, као млађи син

Name

+

13.02.2024 16:36

Јади големи. Он 28, а она 56. Господе Боже. И сав живот упропасти, због бабе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

13.02.2024 22:40

О цему прицате,баба или не он је УБИО зиво бице да ли уопсте има о цему да се расправља,кад је мускарац пуно старији од зене онда ниста не казете …..добро се преиспитајте о цему коменрарисете 🤔

ОДГОВОРИТЕ
Name

Италиа

14.02.2024 02:01

Ти мислис 56 и бабà?! Па нису ти то насе дроце босанске или Српске које са 30 вец имају лице као бабе! Зене на западу се дрзе добро е одрзавају се!

Name

Нада

14.02.2024 13:41

Едип, треба му психијатар. Убио је 'мајку' у жени од 56.

ОДГОВОРИТЕ