Italijanski fudbaler dobio doživotnu kaznu zatvora

Đovani Padovani (28), bivši italijanski fudbaler i model, osuđen je na doživotnu zatvorsku kaznu jer je uhodio i pretukao na smrt bivšu devojku. Njemu je sud u Bolonji izrekao kaznu za ubistvo Alesandre Mateuci (56), a tragični događaj se desio 23. avgusta 2022. godine.

Svijet 13.02.2024 | 12:41
Italijanski fudbaler dobio doživotnu kaznu zatvora

Sve se zbilo samo nekoliko sedmica nakon što ga je ona prijavila za uhođenje, da bi je Padovani sačekao ispred kuće i pretukao, a ishod je bio fatalan.

Bivši fudbaler ju je primetio dok je razgovarala telefonom sa svojom sestrom Stefanijom, koja je čula vriske, dok je napao najprije čekićem i šakama, potom bejzbol palicom, a na kraju i klupom koju je pokupio iz parka u blizini.

Italijanski mediji prenose da je Padovani nakon što je odstranjen sa treninga odletio za Bolonju gdje je napravio zasjedu, a sestra Alesandre Mateuci je u razgovoru za lokalnu televiziju otkrila kako je čula vriske i molbe da prekine.

Izašla je iz svog automobila i počela da vrišti:

– Ne, Đovani, preklinjem te. Bila sam na telefonu – čulo se napolju.

– Odmah sam nazvala policiju koja je ubrzo stigla – navela je ona Mateuci

Hitna pomoć je brzo reagovala, ali je Alesandra podlegla povredama u bolnici. Njih dvoje su u vezi bili oko godinu dana, ali prema svjedočenjima nisu provodili mnogo vremena zajedno jer je ona živjela u Bolonji, a on na Siciliji, piše Sportal.

Stefanija je takođe otkrila i da to nije bio prvi slučaj nasilja, već da je nakon svađe u januaru 2022. godine bivši fudbaler lomio stvari po kući njene sestre, te da ju je neprestano zvao i pisao joj nakon raskida, zbog čega ga je ona prijavila policiji. To ga ipak nije zaustavilo, a „Dejli mejl” piše kako je pokušavao da joj pokvari automobil i da su ga komšije viđale kako se peo na terasu.

Padovani je pored fudbalske, gradio i karijeru manekena, a što se sporta tiče nastupao je za veliki broj italijanskih niželigaških klubova. Poslednji angažman momak koji je igrao na poziciji štopera imao je u Sankataldezeu, timu koji se takmiči u Seriji D.

(Sportal) Foto: Michele Nucci / LaPresse / Profimedia

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

globalista

13.02.2024 12:48

Koji moron,on sa 28 god. ubija svoju djevojku od 56 godina,špageti verzija zločina i kazne.

ODGOVORITE
Name

Re

13.02.2024 13:54

Sa ovim likom nešto debelo nije u redu, i dobro je da je završio na doživotnoj robiji, jer ko zna kakve bi još stvari bio u stanju da napravi!

Name

Da ali

13.02.2024 15:41

i ona je izabrala tipa po svojoj mjeri. Po godinama, kao mlađi sin

Name

+

13.02.2024 16:36

Jadi golemi. On 28, a ona 56. Gospode Bože. I sav život upropasti, zbog babe.

ODGOVORITE
Name

Ma

13.02.2024 22:40

O cemu pricate,baba ili ne on je UBIO zivo bice da li uopste ima o cemu da se raspravlja,kad je muskarac puno stariji od zene onda nista ne kazete …..dobro se preispitajte o cemu komenrarisete 🤔

ODGOVORITE
Name

Italia

14.02.2024 02:01

Ti mislis 56 i babà?! Pa nisu ti to nase droce bosanske ili Srpske koje sa 30 vec imaju lice kao babe! Zene na zapadu se drze dobro e odrzavaju se!

Name

Nada

14.02.2024 13:41

Edip, treba mu psihijatar. Ubio je 'majku' u ženi od 56.

ODGOVORITE