Мали Џеј на премијери у Бечу упознао Драгану

Филм "Недеља" премијерно је протеклог викенда приказан и у Бечу. Први пут је са екипом ван Србије отпутовао и Ален Селими, који тумачи малог Џеја.

Забава 12.02.2024 | 16:34
Мали Џеј на премијери у Бечу упознао Драгану

Захваљујући ангажману његовог старијег колеге Хусеина Алијевића Хусе, млади глумац је добио пасош. С публиком је филм погледала и Драгана Мирковић.

Фанови популарне певачице, која има наредног петка и суботе концерте у Арени у Београду, објавили су њену фотографију у друштву малог и великог Џеја - Алена и Хусе.

Alen Selimi, Dragana Mirković, Husein Alijević HusaФОТО: ИНСТАГРАМ

Ален има 12 година и ово му је прва улога на филму.

"Живим с родитељима, братом и сестрама. Брат Кристијан је најстарији и он је све време био са мном, ево и сад седи тамо и чека ме да завршим, па да идемо кући. Ишли смо заједно на премијеру и у Нови Сад. Моја сестра Андријана је исто глумила у филму. Она је глумила моју, односно Џејеву сестру кад су били мали". изјавио је раније за Курир Селими.

Џеј је имао тешко детињство, одрастао у дому за незбринуту децу, а продуценти су напоменули да је мали Ален имао сличну судбину као и певач.

"Мали Ален има сличну судбину као Џеј. Нашли су га док је продавао руже у Скадарлији. Добио је позив за кастинг, тамо отпевао песму "Недеља" и улога је била његова", рекао је продуцент филма Владан Анђелковић на конференцији за медије уочи премијере.

Alen SelimiФОТО: ПРОМО

Како је режисер овог остварења Немања Ћеранић испричао, Ален није знао да чита, али је успео да се спреми за улогу малог Џеја.

"Ален је диван. Он не зна да чита. Имали смо човека на сету који је морао да ради с њим. Био је у стању да научи текст. Месецима смо га спремали за снимање. Снимио је три епизоде серије. У почетку сам се уплашио, али је на сету ишло добро", рекао је Немања.

Међутим, мали Ален је демантовао ову причу и рекао да је његова судбина другачија, да живи са родитељима и да иде у школу као сви његови вршњаци.

- Мој живот није исти као Џејев, он је имао много тежу и тужнију судбину. Знао сам ко је он, али нисам знао да је тако тешко живео. Ишао је у дом, истерали су га из куће, фарбао је аутомобиле да би зарадио, а био је мали. Мој живот је другачији, ја идем у школу и омиљени предмет ми је математика - поносно нам открива Селими.

<имг срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2024/01/19/14/3795028_ален-селими-који-глуми-малог-дзеја-фото-петар-алексиц-4_фф.јпг?вер=1707653534" алт="Ален Селими" />ФОТО: ПЕТАР АЛЕКСИЋ

Филм о покојном певачу Џеју Рамадановском за три недеље приказивања видело је више од 400.000 људи. Продуцент Владан Анђелковић и сценариста Стефан Бошковић, у сарадњи с Телекомом Србија и Филмским центром Србије, на један посебан начин успели су да оживе наслеђе познатог певача. Поред саме приче и незаобилазне музике, филм је обележила и невероватна глумачка екипа. Хусеин Хуса Алијевић изнео је улогу Џеја на јединствен начин, док је Марко Јанкетић у улози Џејовог брата побрао сјајне критике. Милица Јаневски и Златан Видовић одушевили су гледаоце улогама Марине Туцаковић и Александра Футе Радуловића. До краја године очекује нас и ТВ серија на Суперстар каналу.

(<а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4352887/мали-дзеј-упознао-драгану-мирковиц">курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Снага ума

12.02.2024 17:35

Прво, иста судбина њих двојице, дом, без родитеља...није знао да цита... Па онда, демантовање...зна да цита, иде у сколу и зиви с родитељима... Било би добро кад би се договорили ста је и како па онда у јавност.

ОДГОВОРИТЕ