Шта то Ђоковић ради у покрајини ривала Јаника Синера?

Сунце замењено снегом.

Свијет 10.02.2024 | 11:20
Шта то Ђоковић ради у покрајини ривала Јаника Синера?

Период између Аустралијан опена и Индијан Велса најбољи тенисер планете Новак Ђоковић проводи на одмору и ужива док се не врати у пун тренажни процес пред Мастерсе који га очекују од наредног месеца.

Након Марбеље у којој има вилу Србин се још пре скоро седам дана запутио у Јужни Тирол у Италији како би сунце мало заменио другачијом идилом, али оном снежном.

Врло је занимљиво то што је управо из овог краја Јаник Синер, нова тениска нада која га је савладала у полуфиналу турнира у Мелбурну, касније Италији и донела толико чекани Гренд слем пехар.

Област у којој претежно живе Немци налази се на самој граници са Аустријом и као и цео север покривена је скроз Алпима, због чега је скијашка дестинација број један за многе ентузијасте.

Управо је Новак желео мало да се опроба и на скијама, што је поделио са својим навијачима путем Инстаграма.

Занимљиво је то што је управо Синер био некада јуниорски шампион Италије у великом слалому са само осам година, али се са тринаест скроз просветио тенису.

(Телеграф.рс) Фото: Инстаграм

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Ноле

10.02.2024 12:43

Па стасте мислили да својим мафијаслуком мозете Дјоковица привуци на Јахорину,на Јахорини се окупљају дрзавни пљацкаси није то за Дјоковица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.02.2024 15:23

Још је и јефтиније од Јахорине ! Скијашка сезона на измаку, има ту разних попуста, за разлику од Јахорине , на њој, и кад нема снијега ,нема попуста, рачунају да се може скијати и низ блато !

Name

Јад и туга

10.02.2024 12:44

Бјези Ноле само сто даље од нас јер нас не воли нико па цак ни сами себе..

ОДГОВОРИТЕ
Name

По

10.02.2024 12:47

По чему је то занимљиво што је иза италијански тенисер Јаник Синер из Јужног Тирола.Да можда не живи у шуми поред скијашке стазе.Мисле да то Ђоковића занима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хехе

10.02.2024 15:20

Хтио је он доци на Игриста али нема снијега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срамно!

10.02.2024 16:31

Ђоковић не би требало да заобилази РС ни у ком случају. Тако би требао да покаже патриотизам! Нека су и лопови на Јаорини, али они су пријенсвега СРБИ!!! Не дјелите српски народ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.02.2024 19:25

Срам тебе било, па први наши политичари (сељадија) иду на одмор на познате свјетске дестинације, нико од њих не љетује и зимује у овој вукојебини ! Шта је то Р.С. уложила у њега, па да јој враћа ?