Šta to Đoković radi u pokrajini rivala Janika Sinera?

Sunce zamenjeno snegom.

Svijet 10.02.2024 | 11:20
Šta to Đoković radi u pokrajini rivala Janika Sinera?

Period između Australijan opena i Indijan Velsa najbolji teniser planete Novak Đoković provodi na odmoru i uživa dok se ne vrati u pun trenažni proces pred Masterse koji ga očekuju od narednog meseca.

Nakon Marbelje u kojoj ima vilu Srbin se još pre skoro sedam dana zaputio u Južni Tirol u Italiji kako bi sunce malo zamenio drugačijom idilom, ali onom snežnom.

Vrlo je zanimljivo to što je upravo iz ovog kraja Janik Siner, nova teniska nada koja ga je savladala u polufinalu turnira u Melburnu, kasnije Italiji i donela toliko čekani Grend slem pehar.

Oblast u kojoj pretežno žive Nemci nalazi se na samoj granici sa Austrijom i kao i ceo sever pokrivena je skroz Alpima, zbog čega je skijaška destinacija broj jedan za mnoge entuzijaste.

Upravo je Novak želeo malo da se oproba i na skijama, što je podelio sa svojim navijačima putem Instagrama.

Zanimljivo je to što je upravo Siner bio nekada juniorski šampion Italije u velikom slalomu sa samo osam godina, ali se sa trinaest skroz prosvetio tenisu.

(Telegraf.rs) Foto: Instagram

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Nole

10.02.2024 12:43

Pa staste mislili da svojim mafijaslukom mozete Djokovica privuci na Jahorinu,na Jahorini se okupljaju drzavni pljackasi nije to za Djokovica.

ODGOVORITE
Name

Re

10.02.2024 15:23

Još je i jeftinije od Jahorine ! Skijaška sezona na izmaku, ima tu raznih popusta, za razliku od Jahorine , na njoj, i kad nema snijega ,nema popusta, računaju da se može skijati i niz blato !

Name

Jad i tuga

10.02.2024 12:44

Bjezi Nole samo sto dalje od nas jer nas ne voli niko pa cak ni sami sebe..

ODGOVORITE
Name

Po

10.02.2024 12:47

Po čemu je to zanimljivo što je iza italijanski teniser Janik Siner iz Južnog Tirola.Da možda ne živi u šumi pored skijaške staze.Misle da to Đokovića zanima

ODGOVORITE
Name

Hehe

10.02.2024 15:20

Htio je on doci na Igrista ali nema snijega.

ODGOVORITE
Name

Sramno!

10.02.2024 16:31

Đoković ne bi trebalo da zaobilazi RS ni u kom slučaju. Tako bi trebao da pokaže patriotizam! Neka su i lopovi na Jaorini, ali oni su prijensvega SRBI!!! Ne djelite srpski narod!

ODGOVORITE
Name

Re

10.02.2024 19:25

Sram tebe bilo, pa prvi naši političari (seljadija) idu na odmor na poznate svjetske destinacije, niko od njih ne ljetuje i zimuje u ovoj vukojebini ! Šta je to R.S. uložila u njega, pa da joj vraća ?