Ухапшен због сумњи да је напао службено лице

- Лице чији су иницијали Б.Ђ. из Зворника ухапшено је због сумње да је починило кривично дјела напад на службено лице у вршењу службене дужности, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Република Српска 09.02.2024 | 09:29
Ухапшен због сумњи да је напао службено лице

За овим лицем је расписана наредба Основног суда у Зворнику због сумње да је починило наведено кривично дјело.

Припадници Полицијске станице Козлук ово лице ухапсили су јуче.

Након завршене криминалистичке обраде, осумњичено лице предато је у надлежност Окружном центру Судске полиције Бијељина.

(Срна) Фото: Илустрација 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

лео

09.02.2024 10:20

Наша полиција постала као неке цурице мало мало па их неко нападне,требају да имају већа овлаштења па прије ако их преко погледаш одваљивали су бубреге а види сада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре лео

09.02.2024 10:38

Па нека га теби одвале глупердо једна. Није ти на памет пао неки нормалан приједлог?

Name

Идеално

09.02.2024 11:29

Цовјеце па погледај садасње полицајце од сездесетак килограма и једва преко метар и сездесет... Па од кога да се одбране и кога да савладају...при томе полиција нема ни ауторитета...

Name

Па

09.02.2024 12:52

Логицно кад данас у полицију иде сваки клињо који нема никакав други циљ и правац у зивоту. Кад сам заврсио средњу сколу, тројица најглупљих из разреда уписали полицијску академију од 6 мјесеци у БЛ, и ево вец пар година се сепуре по граду. Вецина данасњих полицајаца, цаст изузецима, су отпад који нигдје друго није могао успјети, а прилику су добили у једној од највазнијих институција.