Uhapšen zbog sumnji da je napao službeno lice

- Lice čiji su inicijali B.Đ. iz Zvornika uhapšeno je zbog sumnje da je počinilo krivično djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Republika Srpska 09.02.2024 | 09:29
Uhapšen zbog sumnji da je napao službeno lice

Za ovim licem je raspisana naredba Osnovnog suda u Zvorniku zbog sumnje da je počinilo navedeno krivično djelo.

Pripadnici Policijske stanice Кozluk ovo lice uhapsili su juče.

Nakon završene kriminalističke obrade, osumnjičeno lice predato je u nadležnost Okružnom centru Sudske policije Bijeljina.

(Srna) Foto: Ilustracija 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

leo

09.02.2024 10:20

Naša policija postala kao neke curice malo malo pa ih neko napadne,trebaju da imaju veća ovlaštenja pa prije ako ih preko pogledaš odvaljivali su bubrege a vidi sada.

ODGOVORITE
Name

Re leo

09.02.2024 10:38

Pa neka ga tebi odvale gluperdo jedna. Nije ti na pamet pao neki normalan prijedlog?

Name

Idealno

09.02.2024 11:29

Covjece pa pogledaj sadasnje policajce od sezdesetak kilograma i jedva preko metar i sezdeset... Pa od koga da se odbrane i koga da savladaju...pri tome policija nema ni autoriteta...

Name

Pa

09.02.2024 12:52

Logicno kad danas u policiju ide svaki klinjo koji nema nikakav drugi cilj i pravac u zivotu. Kad sam zavrsio srednju skolu, trojica najglupljih iz razreda upisali policijsku akademiju od 6 mjeseci u BL, i evo vec par godina se sepure po gradu. Vecina danasnjih policajaca, cast izuzecima, su otpad koji nigdje drugo nije mogao uspjeti, a priliku su dobili u jednoj od najvaznijih institucija.