Кривична пријава против два лица у Требињу

Полицијски службеници ПУ Требиње поднијели су Окружном јавном тужилаштву у том граду извјештај о почињеном кривичном дјелу због постојања основа сумње да је лице иницијала З.Р. починило кривично дјело "Злоупотреба службеног положаја или овлашћења из члана 315. Кривичног законика Републике Српске" и због постојања основа сумње да је лице Н.М. починило кривично дјело "Превара у служби из члана 317. Кривичног законика Републике Српске".

Република Српска 08.02.2024 | 11:22
Кривична пријава против два лица у Требињу

Лице иницијала З.Р. се сумњичи да је без сагласности примарног послодавца потписао више уговора о дјелу са другим послодавцем, при чему   није приказивао одсуство код примарног послодавца, него му је исплаћиван пуни лични доходак.

Лице иницијала Н.М. се сумњичи да је у евиденцији остварених часова лажно приказивао присуство лица иницијала З.Р. чиме му је омогућено исплаћивање пуног личног дохотка, саопштено је из ПУ Требиње.

(БН) Фото: Илустрација 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јоцо

08.02.2024 13:21

Јадна власт у Требињу циме се бави. Огрезли сте у криминалу, од градонацелника до Луке Петровица, а зq вас је ово криминал. Покрали сте стотине милиона км, а обо је стета. ФУЈ, СРАМ ДА ВАС БУДЕ. ВУКАНЕ ,УНИСТИ ИХ, ДО КРАЈА!!!

ОДГОВОРИТЕ